Per boeking kan je één plek reserveren voor maximaal 6 personen. Bij aankomst zoek je dan zelf een plek uit voor je tent, camper of caravan (die kan je van tevoren dus niet vastleggen, vrijheid blijheid!). Meerdere plekken geboekt? In de praktijk kan je vrijwel altijd naast je vrienden staan.

Boek hieronder je kampeerplek! Donkergroene vakjes kun je aanklikken om te boeken. Lichtgroene data zijn wel beschikbaar, maar met een andere aankomstdatum.  Wanneer data rood of grijs zijn, is het niet mogelijk om te boeken.

Het kampeerseizoen start met Pasen en eindigt op 1 oktober. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren werken we met arrangementen. 18/19 juni en 2/3/4 juli zijn ook afwijkend; lees de informatie als je boekt. In de zomervakantie kun je alleen per week boeken (of op de dag zelf even bellen voor een bonnefooiplek). De precieze data van onze SPA-week zijn nog niet bekend.

Lees voor je boekt even onze meest gestelde vragen en Corona update door! 

Alle accommodaties zijn van zelfbouwers die de unieke ontwerpen zelf hebben gebouwd en ingericht. De eigenaren bepalen zelf de prijs en beschikbaarheid. 

Boeken?
Reserveer voor een week (vr-vr of ma-ma), midweek (ma-vr) of weekend (vr-zon/ma). Maandag en vrijdag zijn wisseldagen. Inchecken vanaf 16.00 en uitchecken voor 10.00. Wil je niet vroeg op staan? Je mag ook de avond van tevoren voor 21.00 uitchecken. Rondom de feestdagen kunnen wisseldagen en prijzen afwijken. Het is niet mogelijk om voor één nachtje te boeken. De boekingskalender is up-to-date; rood is volgeboekt, groen beschikbaar en grijs betekent dat het huisje (nog) niet online wordt aangeboden in die periode.

Lees de Recron voorwaarden die van toepassing zijn op je reservering. Kosteloos annuleren kan binnen 48 uur na het boeken.

Vragen? De FAQ vind je hier.

'De Wildernis 4-8 personen'
Meer info en reserveren
'Greenhouse 4-8 personen'
Meer info en reserveren
'BuitenGewoon 4 personen'
Meer info en reserveren
'Pachamama 4-5 personen'
Meer info en reserveren
'GVB 4 personen'
Meer info en reserveren
'Twin Peaks 5 personen'
Meer info en reserveren
'De Hut 1-4 personen'
Meer info en reserveren
'Kap & Keetje 5 personen'
Meer info en reserveren
'The Spaghetti Church 4 pers'
Meer info en reserveren
'Cabana 2 volw 2 kind'
Meer info en reserveren
'Blues Barn 6 personen'
Meer info en reserveren
'Nest 1-4 personen'
Meer info en reserveren
'FreeDome 1-7 personen'
Meer info en reserveren
'Campsite Dream 2 personen'
Meer info en reserveren
'Strohoes 4 personen'
Meer info en reserveren
'Binnenhof 4-6 personen'
Meer info en reserveren
'Bell-tenten met privésanitair (4 personen)'
Meer info en reserveren
'Dome Bipindi 1-6 personen '
Meer info en reserveren
'Dome Lumbini 1-6 personen'
Meer info en reserveren
'Dome Woolloomooloo 1-6 personen '
Meer info en reserveren
'Dome Cochabamba 1-6 personen'
Meer info en reserveren
'Dome Bilbao 1-6 personen'
Meer info en reserveren

Domecilië

Domecilië is een klein 'dorpje' met vijf unieke domevormige huisjes, gelegen op een magische plek aan de bosrand van camping BuitenLand. Elke dome is ingericht in een eigen wereldse sfeer. Zo kun je in deze tijden niet alleen toch naar 'BuitenLand', maar ook het gevoel van een ander continent beleven!

De Domes liggen tezamen rondom een grasveld en delen een grote gezamenlijke keuken. Omdat ze helemaal achteraan op het terrein liggen is er geen verkeer. Slechts voetgangers aan de start van een fijne wandeling passeren het ‘dorp’. Elke Dome heeft een veranda, een buitenplaatsje met bankjes, een vuurschaal en een picknicktafel.
Een ideale plek om er even tussenuit te gaan! Heerlijk cocoonen met z’n tweetjes, of juist op avontuur met de (klein)kinderen!

Gezelschappen 2021
Hoewel wij hopen dat we later dit jaar gewoon weer allemaal op vakantie kunnen met (grote) gemengde gezelschappen, is dat op dit moment helaas nog niet mogelijk. Als groepsaccommodatie worden de Domes momenteel dus even niet aangeboden. Maar vanwege de aard en ligging van de accommodaties biedt Domecilië wel kans om, ook nu, vakantie te vieren in nabijheid van vrienden of familie, ieder in zijn eigen huisje, met voldoende ruimte om apart te kunnen eten, wandelen en vuurtje stoken. Kinderen kunnen samen spelen en je beleeft, op afstand, toch samen het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn in een nieuwe, mooie omgeving. Maak een boeking met je huishouden via onderstaande site. Wanneer meerdere huishoudens dit doen, is het dus mogelijk om met elkaar vakantie te vieren. De corona-maatregelen moeten uiteraard nageleefd worden. 

Welke Dome kies jij?
1. Dome Bipindi
2. Dome Lumbini
3. Dome Woolloomooloo
4. Dome Cochabamba
5. Dome Bilbao


Tot ziens in Domecilië!

In verband met het coronavirus zijn de domes dus alleen als losse accommodatie (max. 4 volwassen per dome) te boeken. Wanneer de RIVM-maatregelen versoepelen zijn jullie weer van harte welkom als groep. Met je groep boeken voor volgend jaar? Mail dan even naar accommodaties@buitenland.com. 

Test