The Spaghetti Church

Elk dorp heeft een kerk, dus ook camping BuitenLand! Alleen is dit een heel ander kerkje: er geldt geen geloof, behalve dan datgene wat de zogenaamde Pastafari’s uitdragen: alles mag, niets moet en iedereen wordt in zijn waarde gelaten!

Maar bovenal is dit gewoon een heel fijn vakantiehuis waar je alleen of met elkaar vakantie kunt vieren! Dit vakantiehuis stond jarenlang elke zomer op het strand van Bloemendaal, maar nu is het uitgebouwd, compleet opnieuw ingericht, goed geïsoleerd, en blijft het voorgoed op camping BuitenLand staan.

De Spaghetti kerk staat aan de rand van het veld met uitzicht op de akker. Er zijn fijne stoelen en een vuurschaal om tot laat in de avond buiten te blijven zitten. Naast het huis hangt een tweepersoons hangmat waar je eindeloos in kan luieren. Ook in de winter kun je hier ook prima verblijven: er is een houtkachel waarmee het kerkje warm gestookt kan worden (er is ook een elektrische kachel aanwezig).

De Spaghetti kerk biedt plek aan vier personen. In de woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de akker, met een kleine eettafel met plek voor vier mensen (het handigst is twee volwassen plus twee kinderen). Ook voor een stel, of een solo reiziger is het kerkje ideaal want de woonkamer is niet groot, maar wel knus en gezellig. De grote glazen pui aan de achterkant kan desgewenst gedeeltelijk worden geopend (alleen de rechter glazen deur) maar je kan ook alle glazen panelen naar de zijkant schuiven  zodat de achterkant helemaal open is. 

Je vindt in dit vakantiehuis twee slaapkamers: een wat grotere met een tweepersoonsbed, en er is nog een kleinere kamer, dat ideaal is voor (kleine) kinderen met een ingebouwde twijfelaar. Daarnaast is de zitbank in de kamer in een handomdraai om te bouwen tot een slaapbank. 

Tussen de twee slaapkamers in vind je een kleine badkamer met toilet en warme douche. Natuurlijk is er ook een keuken aanwezig met een gasfornuis, grote koelkast, Nespresso machine, borden, bestek en keukenapparatuur.

Koude nachten?
Er is een elektrische kachel aanwezig. Wil je liever de houtkachel aan? Denk er dan aan om hout mee te nemen! Je kan ook hout kopen bij de receptie.

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes kun je ook kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers

Voorzieningen

Binnen

Opgemaakte bedden
Badkamer met wc en douche
80-liter boiler
Handdoeken (2 p.p.)
Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)
Zitbank, uit te bouwen tot slaapbank
Houtkachel
Elektrische kachel
4-pits gasfornuis
Koelkast
Borden, bestek, pannen
Nespresso-apparaat en melkopschuimer
Blender
Tosti ijzer

Viervoeters welkom (maar niet op de bedden ;-) )

Buiten

Hangmat
Buitenstoelen en terrastafel
Vuurschaal 
BBQ

 

Indeling

Leefruimte met keuken, klein eettafeltje en zitgelegenheid.

Twee slaapkamers:

Slaapkamer: tweepersoonsbed 1’60 bij 2’00
Slaapkamer: twijfelaar van 1’40 bij 2’00

Badkamer met wc en douche.

Prijzen en beschikbaarheid