The Spaghetti Church 4 pers

Voor losse huishoudens geldt de 1,5 m. afstand ook binnen je accommodatie (dag en nacht), houd hier rekening mee tijdens het boeken. Lees voor je boekt onze meest recente corona-update en zorg dat je samenstelling coronaproof is. Je bent hier als gast zelf verantwoordelijk voor.

Elk dorpje heeft een kerkje, dus ook camping Buitenland! Alleen is dit een heel ander kerkje: er geldt geen geloof, behalve dan datgene wat de zogenaamde Pastafari’s uitdragen: alles mag, niets moet en iedereen wordt in zijn waarde gelaten!

Maar bovenal is dit gewoon een heel fijn vakantiehuisje waar je alleen of met elkaar vakantie kunt vieren! Dit vakantiehuisje stond jarenlang elke zomer op het strand van Bloemendaal, maar na een grondige verbouwing kun je hier nu het hele jaar door verblijven op BuitenLand.

De Spaghettikerk staat aan de rand van het veld met uitzicht op de akker. Er zijn fijne stoeltjes en een vuurschaal om tot laat in de avond buiten te blijven zitten. In de winter kun je hier ook prima verblijven omdat het geheel goed geisoleerd is en er een houtkachel in de woonkamer staat waarmee het huisje in no-time warm gestookt kan worden (er is ook een separaat kacheltje aanwezig).

Je vindt in dit vakantiehuisje twee slaapkamertjes. Er staat een tweepersoonsbed in de ene en een bedbunk in de andere kamer. Daarnaast is de zitbank in de kamer in een handomdraai om te bouwen tot een slaapbank.

Tussen de twee slaapkamertjes in, vind je het klein badkamertje met toilet en warme douche. Natuurlijk is er ook een keukentje aanwezig met een gasfornuis, koelkast en Nespresso machine.

Omdat het ook reuzefijn is om hier in je eentje te verblijven, geldt er een 1-persoonskorting van 30% op alle boekingen buiten de schoolvakanties.

Koude nachten?
Er is een elektrische kachel aanwezig. Wil je liever de houtkachel aan? Denk er dan aan om hout mee te nemen! Je kan ook hout kopen bij de receptie.

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

 

Voorzieningen

Twee slaapkamers (tweepersoonsbed 1’60 bij 2’00 en twijfelaar van 1’40 bij 2’00)

Zitbank, uit te bouwen tot slaapbank

Houtkachel

Badkamer met douche en toilet 

80-liter boiler

4-pits gasfornuis

Koelkast

Borden, bestek, pannen

Nespresso-apparaat en melkopschuimer

Klein eettafeltje

Buitenstoelen plus vuurschaal

BBQ

Viervoeters welkom (maar niet op de bedden ;-) )


Verblijfskosten per 1 jan 2019

  Hoogseizoen Laagseizoen
Weekend 450 350
Midweek 450 300
Week  800 550

Voor meer foto's klik hier

 

Prijzen en beschikbaarheid