The Spaghetti Church 4 pers

Elk dorpje heeft een kerkje, dus ook camping Buitenland! Alleen is dit een heel ander kerkje: er geldt geen geloof, behalve dan datgene wat de zogenaamde Pastafari’s uitdragen: alles mag, niets moet en iedereen wordt in zijn waarde gelaten!

Maar bovenal is dit gewoon een heel fijn vakantiehuisje waar je alleen of met elkaar vakantie kunt vieren! Dit vakantiehuisje stond jarenlang elke zomer op het strand van Bloemendaal, maar nu het hele jaar door verblijven op BuitenLand.

De Spaghettikerk staat aan de rand van het veld met uitzicht op de akker. Er zijn fijne stoeltjes en een vuurschaal om tot laat in de avond buiten te blijven zitten. In de winter kun je hier ook prima verblijven, er is een houtkachel waarmee het huisje warm gestookt kan worden (er is ook een elektrisch kacheltje aanwezig).

De Spaghettikerk biedt plek aan vier personen. Je vindt in dit vakantiehuisje twee slaapkamertjes. Er staat een tweepersoonsbed in de ene en een ingebouwde twijfelaar in de andere kamer. Daarnaast is de zitbank in de kamer in een handomdraai om te bouwen tot een slaapbank. 

Tussen de twee slaapkamertjes in, vind je het klein badkamertje met toilet en warme douche. Natuurlijk is er ook een keukentje aanwezig met een gasfornuis, koelkast en Nespresso machine.

Koude nachten?
Er is een elektrische kachel aanwezig. Wil je liever de houtkachel aan? Denk er dan aan om hout mee te nemen! Je kan ook hout kopen bij de receptie.

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

 

Voorzieningen

Twee slaapkamers (tweepersoonsbed 1’60 bij 2’00 en twijfelaar van 1’40 bij 2’00)

Handdoeken (2 p.p.)

Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)

Zitbank, uit te bouwen tot slaapbank

Houtkachel

Elektrische kachel

Badkamer met douche en toilet 

80-liter boiler

4-pits gasfornuis

Koelkast

Borden, bestek, pannen

Nespresso-apparaat en melkopschuimer

Klein eettafeltje

Hangmat

Buitenstoelen en terrastafel

Vuurschaal 

BBQ

Viervoeters welkom (maar niet op de bedden ;-) )

Voor meer foto's klik hier

 

Prijzen en beschikbaarheid