Kamperen

Denk aan je eigen en elkaars gezondheid: zorg voor eigen sanitair (of huur een dixie) en voor 1,5 meter afstand tussen de huishoudens. Tussen 21 mei en 1 juli kun je bij ons een dixie huren. Vanaf 15 juni gaan onze toiletgebouwen deels open en is eigen sanitair niet meer nodig, meer hierover lees je hier in onze Corona update. Onze nieuwe Belltenten zijn wel het hele seizoen voorzien van eigen wc en douche! 

Per boeking kan je één plek reserveren voor maximaal 6 personen. Bij aankomst zoek je dan zelf een plek uit voor je tent, camper of caravan (die kan je van tevoren dus niet vastleggen, vrijheid blijheid!). Meerdere plekken geboekt? In de praktijk kan je vrijwel altijd naast je vrienden staan. 

Een aantal weken zomervakantie hebben vrijdag als vaste aankomst en vertrekdag. Hierdoor kunnen we de programmering beter afstemmen op het ritme van de week. Voor mensen die een minder gepland leven hebben en hiervan af willen wijken proberen we in de zomervakantie voldoende bonnefooiplekken vrij te houden. Neem op de dag zelf even contact als je wilt weten of er een bonnefooiplek beschikbaar is! 

Lees voor je boekt even onze meest gestelde vragen door! 

BOEK HIER EEN VAN ONZE NIEUWE BELL TENTEN MET PRIVE SANITAIR!

Verspreid over de jaarplaatsvelden hebben we 30 nieuwe Belltenten met inrichting gerealiseerd! De plekken zijn ruim en ingericht met prikverlichting, tafels, stoelen en een koelkast. Kijk hier voor meer informatie en foto's! 

Belltent met inrichting en prive sanitair
Meer info en reserveren