Omgeving

We delen onze lievelingsplekjes met jullie voor wanneer je de BuitenLand-bubbel even wil verlaten om de omgeving te ontdekken. Veel informatie vind je ook op www.drenthe.nl 

Cultuur

Zin in cultuursnuiven? In de omgeving zijn musea voor jong en oud. Zoals het Hunebedmuseum in Borger, het Drents museum in Assen of vlakbij de hotelkamer waar van Gogh verbleef in Nieuw-Amsterdam.  

Cultuur

Natuur

Tot rust komen in de uitgestrekte Drentse natuur? Vanaf de camping loop je natuurlijk zo het bos in, maar ook in de nabije omgeving kun je eindeloos wandelen en fietsen. We hebben de mooiste plekken op een rijtje gezet.

Natuur

Eten

 Geen zin om zelf te koken, of na een lange boswandeling ergens een wijntje drinken? Er zijn veel leuke plekjes waar je zowel met als zonder kinderen goed kunt eten. Graag delen we onze lievelingsplekjes met jullie.

Eten

Kantoortje huren

Op het terras en in de bar is goede wifi maar wil je echt even ongestoord werken huur dan een kantoorruimte bij Growing Emmen. Binnenkort verhuren we ook ons eigen wel heel bijzondere 'Solo-Kantoor' op BuitenLand, met privé dakterras!

Op pad met de kindjes

Breken de kinderen de tent af? Dan toch maar een uitstapje bedenken. Met deze tips houd je ze even bezig. 

Op pad met de kindjes

Actief

Tijd voor actie? Met deze activiteiten kan je je energie kwijt. Klimmen in Grollo of misschien wil je wel suppen?

Actief

Als 't regent

Er is natuurlijk genoeg te doen op BuitenLand maar op een regenachtige dag is het soms fijn om een dak boven je hoofd te hebben.  

Als het regent