Retraites

Winterretraites

Verlang je naar meer verbinding met jezelf, meer creatieve flow, inspiratie en verdieping? Dan is het misschien tijd om ruimte te maken voor jezelf. Met veel zorg en liefde hebben we programma's samengesteld die transformerend zijn. We werken met verbonden ademsessies, verschillende coachingvormen begeleid door Esther en Leonora en yoga van Kristja van der Holst.

Tijdens winterretraite word een extra optionele workshop aangeboden: In november koude training van Wiebe Otten volgens de Wim Hof methode  in maart stembevrijding van Sara Jens. Tijdens de zomer retraites wordt naast de vediepende ademretaite ook een ontspannende yoga retraite aangeboden in samenwerking met o.a. Eva de Graaff

Je wordt op alle manieren in de watten gelegd, in de avond staat de sauna aan en kan je rond het kampvuur zitten bij de Domes. We werken met kleine groepen van 5 tot 12 personen. Er is veel persoonlijke aandacht, drie keer per dag lekker en gezond eten. We werken alleen met coaches en trainers die we goed kennen en waar we 100% achter staan. 

Data Winterretraites

🌿 21 - 24 november
🌿 12 - 15 maart

Van dinsdag 17.00 tot vrijdag 14.00

Prijzen Winterretraites en Reserveren

Prijs inclusief alle maaltijden, alle workshops en overnachting. 
Een gedeelde accommodatie met eigen slaapkamer 875,- 
Een eigen huisje voor jezelf 1100,-

Maak je boeking voor de winterretraite door een mail of whatsapp te sturen aan Esther (06-19354658, esther@buitenland.co) met je naam, adres, email, telefoonnummer en welke data en accommodatie (alleen of gedeelt). Dan zetten wij de boeking erin en krijg je een bevestiging per mail. 

Data Zomerretraites

🌿 9 - 12 april
🌿 21 - 24 mei
🌿 18 - 21 juni

Van dinsdag avond tot vrijdag middag
Prijzen en reserveren voor de zomerretraites vanaf december. Voorinschrijven kan al wel via mail of whatsapp. 

Contact

Wil je afstemmen of deze retraite jou op het lijf geschreven is? Neem dan contact op met Esther 06-19354658 (bij voorkeur whatsapp) of esther@buitenland.com

Volg Reijn Retraites op Instragram!

Ervaringen van deelnemers

“Het was magical: fijn, safe, verdiepend en verbindend.”

“Ik kreeg nieuwe inzichten voor het leven, begeleid door professionals, een fijne vibe en heerlijk eten.”

“Deze retraite is zo liefdevol en zo ondersteunend in de basis. Het heeft meer impact op mij gehad dan al mijn eerdere opleidingen en stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling bij elkaar.”

“Magisch is een woord waar ik niet zo van houd, maar een ander woord kan ik er niet voor verzinnen.”

“Iedere dag had een nieuwe sfeer en nieuwe ervaringen om over na te denken of op door te voelen. Voor mij was de retraite een ervaring voor het leven om te koesteren.”

“Het was een hele bijzondere ervaring - intens en waardevol. Jullie zijn geweldig.”

Lees hier meer over de begeleiding