Retraites

Ademwerk, yinyoga, natuurcoaching

Verlang je naar meer verbinding met jezelf, meer creatieve flow, inspiratie en verdieping? Dan is het misschien tijd om ruimte te maken voor jezelf. Met veel zorg en liefde hebben we programma's samengesteld die transformerend zijn. We werken met verbonden ademsessies, verschillende coachingvormen, yin-, restorative-, en hathayoga. Je kan kiezen uit twee programma's; Adem & Coaching of Yin Yoga.

Je wordt op alle manieren in de watten gelegd. We werken met kleine groepen tussen de 5 en 12 personen. Er is veel persoonlijke aandacht, drie keer per dag lekker en gezond eten. We werken alleen met coaches en trainers die we goed kennen en waar we 100% achter staan. 

Data

🌿 9 mei tot 12 mei (vol)
🌿 30 mei tot 2 juni (vol)
🌿 4 juli tot 7 juli
(vol)
Alle retraites beginnen om 17.00 op dinsdag en eindigen om 14.00 op vrijdag

Lees hier de uitgebreide programmabeschrijving

 

Prijzen en praktische informatie

Kampeerplek met eigen tent of camper 567,-
Belltent met basisinrichting 695,-
Luxe Belltent met complete inrichting en opgemaakt bed 762,-
Comfortabele Greenhouse huisje delen met vriend(in) 750,- p.p.
Prachtig ingericht huisje helemaal voor jezelf Dome 895,-

Het bedrag per persoon is inclusief 3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner, snacks, en verblijf. Reserveer je plek door in een van de retraite periodes een accommodatie of kampeerplek te boeken en het arrangement 'Driedaagse Retraite' te selecteren. 

Contact

Wil je afstemmen of deze retraite jou op het lijf geschreven is? Lukt het niet met de reservering, of heb je een andere accommodatie op het oog? Neem dan contact op met Esther 06-19354658 (bij voorkeur whatsapp).

Lees hier meer over de begeleiding