Retraites

Reijn Retraites

🌿 12 - 15 maart 
🌿 21 - 24 mei 
🌿 18 - 21 juni 

Verlang je naar meer verbinding met jezelf, meer creatieve flow, inspiratie en verdieping? Dan is het misschien tijd om ruimte te maken voor jezelf. Met veel zorg en liefde hebben we programma's samengesteld die transformerend zijn. We werken met verbonden ademsessies, verschillende coachingsvormen begeleid door Esther Reijn en Leonora Reijn

Tijdens de retraites worden extra optionele workshop aangeboden. Bijvoorbeeld: koude training van Wiebe Otten, stembevrijding van Sara Jens, opstellingen met Dineke Faas, Zen Boxtraining van Lucas Defares en yoga van Eva de Graaff. 

Je wordt op alle manieren in de watten gelegd; in de avond staat de sauna aan en kun je rond het kampvuur zitten bij de Domes. We werken met kleine groepen van 6 tot 12 personen. Er is veel persoonlijke aandacht, en drie keer per dag lekker en gezond eten.
Wij werken alleen met coaches en trainers die we goed kennen en waar we 100% achter staan. 

Data en thema's

🌿 12 - 15 maart (extra: werken met je stem van Sarah Jens)
🌿 21 - 24 mei (extra: krachtig in je lijf - boxen, ijs)
🌿 18 - 21 juni (extra: yinyoga van Eva de Graaff & opstellingen met Dineke Faas)

Van dinsdag 17.00 tot vrijdag 14.00

Prijzen en Reserveren

Prijzen inclusief alle maaltijden, workshops en overnachtingen. 
Retraite plus kampeerplek vanaf 850,-
Retraite plus privé accommodatie vanaf 1200,-
Informeer ook naar de mogelijkheid voor een gedeelde accommodatie. 

Maak je boeking direct op de website door een accommodatie of kampeerplek te kiezen en bij de artikelen de retraite te selecteren of stuur een mail of whatsapp aan Esther (06-19354658, esther@buitenland.com) met je naam, adres, email, telefoonnummer en welke data en accommodatievoorkeur. Dan zetten wij je boeking erin en krijg je een bevestiging per mail. 

Vergoeding: we zien dat steeds meer werkgevers de kosten van een retraite vergoeden via een persoonlijk ontwikkelings budget. Wij maken graag een factuur of beantwoorden eventuele vragen van je werkgever. Vraag eventueel ook naar de mogelijkheden van een gesubsidieerde plek wanneer je financien een retraite op dit moment niet toelaten. 

Contact

Wil je afstemmen of deze retraite jou op het lijf geschreven is? Heb je hulp nodig bij het maken van de boeking of het vinden van de juiste accommodatie? Neem dan contact op met Esther 06-19354658 (bij voorkeur whatsapp) of esther@buitenland.com of Leonora Reijn 06-15592651 

Volg Reijn Retraites op Instragram!

Ervaringen van deelnemers

“Magisch is een woord waar ik niet zo van houd, maar een ander woord kan ik er niet voor verzinnen.”

“Ik kreeg nieuwe inzichten voor het leven, begeleid door professionals, een fijne vibe en heerlijk eten.”

“Deze retraite is zo liefdevol en zo ondersteunend in de basis. Het heeft meer impact op mij gehad dan al mijn eerdere opleidingen en stappen in mijn persoonlijke ontwikkeling bij elkaar.”

“Iedere dag had een nieuwe sfeer en nieuwe ervaringen om over na te denken of op door te voelen. Voor mij was de retraite een ervaring voor het leven om te koesteren.”

“Het was een hele bijzondere ervaring - intens en waardevol. Jullie zijn geweldig.”

Uitgebreide Programmabeschrijving

Lees hier meer over de begeleiding