Driedaagse Retraites op BuitenLand

Ademwerk, yinyoga, natuurcoaching
Verlang je naar meer verbinding met jezelf, meer creatieve flow, inspiratie en verdieping? Dan is het misschien tijd om ruimte te maken voor jezelf. Met veel zorg en liefde hebben we programma's samengesteld die transformerend zijn. We weken met verbonden ademsessies, verschillende coachingvormen, yin-, restorative-, en hathayoga. Je kan kiezen uit twee programma's. De eerste met adem en coaching in de hoofdrol of een programma met yoga in de hoofdrol. 

Je wordt op alle manieren in de watten gelegd. We werken met kleine groepen tussen de 5 en 12 personen. Er is veel persoonlijke aandacht, drie keer per dag lekker en gezond eten en we werken alleen met coaches en trainers die we goed kennen en waar we 100% achter staan. 

Data

🌿 9 mei tot 12 mei
🌿 30 mei tot 2 juni 
🌿 4 juli tot 7 juli
(binnenkort te boeken)
Alle retraites beginnen om 17.00 op de aanvangsdag en eindigen om 14.00 op de slotdag

Lees hier de uitgebreide programmabeschrijving

Praktische informatie

Het bedrag per persoon is 695,- inclusief 3x ontbijt, 3x lunch, 3x diner, snacks, verblijf in een ingerichte Belltent (kamperen va 498,-) Reserveer je plek door in een van de retraite periodes een accommodatie of kampeerplek te boeken en het arrangement 'Driedaagse Retraite' te selecteren. De eeste zes deelnemers krijgen een gratis upgrade naar een luxe belltent met opgemaakte bedden!

Contact

Wil je afstemmen of deze retraite jou op het lijf geschreven is? Neem dan contact op met Esther 06-19354658 (whatsapp).

Lees hier meer over de begeleiding