Midweekprogrammering

De soloretaites van afgelopen jaren zijn uitgebouwd tot een doorlopend programma gedurende alle midweken in het voor en na-seizoen. Iedereen is welkom, lang of kort, alleen of samen, digital nomads of soulseekers, met een groot thema of gewoon even niks. Wij bieden de ingrediënten om je eigen ideale workation, vakantie of soloretraite samen te stellen. 

Hoe werkt het?

Je boekt een accommodatie, kampeerplek of solokampeerplek in de periode van de midweekprogrammering. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Online kan je thuis al verschillende activiteiten reserveren: kampvuursoep, yoga, massages, sauna en hottub. 

Wanneer?

Midweken van mei t/m september.

Wat zijn de ingrediënten?

KAMPVUURSOEP
Iedere dinsdag, woensdag en donderdag kan je inschrijven voor de Kampvuursoep. Er is altijd iemand van de organisatie aanwezig die voor een warm welkom zorgt. Een ongedwongen setting om anderen te ontmoeten tussen de bomen achter het podium. Workshopgevers en masseurs introduceren zichzelf. 

YOGA
Iedere woensdag, donderdag en vrijdag is er een yogales om 09.00 of 10.00 uur. We werken met verschillende zorgvuldig door ons geselecteerde yoga docenten en dus zal je ook verschillende yoga technieken tegenkomen. Dit is ruim voor je verblijf online te boeken. 

MASSAGE
Elke woensdag, donderdag, zaterdag en zondag is er een masseur aanwezig. 

SAUNA & HOTTUB
Iedere donderdagavond staat de sauna aan en je kan de sauna en de hottub ook privé reserveren. 

WIM HOF
Regelmatig is er ook tijdens de midweken een ijsbad. 

WISSELENDE EXTRA PROGRAMMERING