Midweekprogrammering mei - juli

De soloretaites van afgelopen jaren zijn uitgebouwd tot een doorlopende programmering gedurende alle midweken tussen de mei,- en de zomervakantie. Dit was een lang gekoesterde wens om op BuitenLand een plek te creëren waar je op alle momenten terecht kan om jezelf op te laden en nieuwe  inspiratie op te doen. 

Iedereen is welkom, lang of kort, alleen of samen, digital nomads of soulseekers, met een groot thema of gewoon even niks. Wij bieden de ingrediënten om je eigen ideale workation, vakantie of soloretraite samen te stellen. 

Hoe werkt het?

Je boekt een accommodatie,  kampeerplek of solokampeerplek in de periode van de soloprogrammering (9 mei - 7 juli). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Online kan je vanaf begin april thuis al verschillende activiteiten reserveren: kampvuursoep, yoga en de solokar. 

Wat zijn de ingrediënten?

KAMPVUURSOEP
Iedere dinsdag, woensdag en donderdag kan je inschrijven voor de Kampvuursoep. Er is altijd iemand van de organisatie aanwezig die voor een warm welkom zorgt. Een ongedwongen setting om anderen te ontmoeten tussen de bomen achter het podium. Workshopgevers en masseurs introduceren zichzelf. 

YOGA
Iedere woensdag, donderdag en vrijdag is er een yogales om 09.00 uur. We werken met verschillende zorgvuldig door ons geselecteerde yoga docenten en dus zal je ook verschillende yoga technieken tegenkomen. Dit is ruim voor je verblijf online te boeken. 

MASSAGE
Van donderdag t/m zondag is er bijna altijd een masseur aanwezig. 

SAUNA & HOTTUB
Iedere donderdagavond staat de sauna aan. 

HIGHRISE SOLOKANTOOR
Nieuw dit jaar is een wel heel bijzondere kantoorruimte. Je klimt naar binnen door een wasmachine deur en vindt binnen alles wat je nodig hebt om online te werken inclusief ringlamp en greenscreen. Tijdens de pauze klim je bovenop je privé dakterras en geniet van het uitzicht over BuitenLand. 

WISSELENDE PROGRAMMERING VARIËREND PER MIDWEEK, 
Verbonden ademsessies privé of in kleine groep, innerlijke wilderniswandeling met Durk, privé yogasessie, wandelcoaching, wim hof ijstraining, zweethut, zen-boxtraining, bootcamp en meer…. 

SOLOKAR
De solokar is een pipowagen vol ingrediënten die je kan gebruiken om tijd met jezelf door te brengen en jezelf in een creatieve flow te brengen. Voor een vast bedrag kan je onbeperkt gebruik maken van de solokar. Dus uit je hoofd en aan de gang!
schilderskoffer, boetseerklei, mandalastenen, vuurkookbenodigdheden, tekenspullen, boekenplank met inspirerende literatuur.

Contact

Wil je hulp bij het plannen van jouw ideale vakantie in de midweken op BuitenLand? Neem dan contact op met Amaya 06-27475731 (bellen of whatsapp) , zij denkt graag met je mee! 

Heb je behoefte aan een intensiever programma met alle aandacht voor je persooniljke proces? Check dan onze Driedaagse Retraites