Midweekprogrammering

De soloretaites van afgelopen jaren zijn uitgebouwd tot een doorlopend programma gedurende alle midweken tussen de meivakantie en de zomervakantie. Iedereen is welkom, lang of kort, alleen of samen, digital nomads of soulseekers, met een groot thema of gewoon even niks. Wij bieden de ingrediënten om je eigen ideale workation, vakantie of soloretraite samen te stellen. 

Hoe werkt het?

Je boekt een accommodatie, kampeerplek of solokampeerplek in de periode van de midweekprogrammering (9 mei - 7 juli iedere dinsdag t/m vrijdag). Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. 

Online kan je thuis al verschillende activiteiten reserveren: kampvuursoep, yoga, massages, sauna en de solotent met fijne spulletjes staan online. 

Boek je activiteiten vast online

Wat zijn de ingrediënten?

KAMPVUURSOEP
Iedere dinsdag, woensdag en donderdag kan je inschrijven voor de Kampvuursoep. Er is altijd iemand van de organisatie aanwezig die voor een warm welkom zorgt. Een ongedwongen setting om anderen te ontmoeten tussen de bomen achter het podium. Workshopgevers en masseurs introduceren zichzelf. 

YOGA
Iedere woensdag, donderdag en vrijdag is er een yogales om 09.00 uur. We werken met verschillende zorgvuldig door ons geselecteerde yoga docenten en dus zal je ook verschillende yoga technieken tegenkomen. Dit is ruim voor je verblijf online te boeken. 

MASSAGE
Van donderdag t/m zondag is er bijna altijd een masseur aanwezig. 

SAUNA & HOTTUB
Iedere donderdagavond staat de sauna aan. 

HIGHRISE SOLOKANTOOR
Nieuw dit jaar is een wel heel bijzondere kantoorruimte. Je klimt naar binnen door een wasmachine deur en vindt binnen alles wat je nodig hebt om online te werken, wifi, een ringlamp en een greenscreen. Tijdens de pauze klim je bovenop je privé dakterras en geniet van het uitzicht over BuitenLand. 

WISSELENDE PROGRAMMERING VARIËREND PER MIDWEEK
Verbonden ademsessies privé of in kleine groep, innerlijke wilderniswandeling met Durk, privé yogasessie, wandelcoaching, Wim Hof ijstraining, zweethut, zen-boxtraining, bootcamp en meer…. 

SOLOTENT
De SoloTent is een plek vol fijne spullen die je kan gebruiken om tijd met jezelf door te brengen en jezelf in een creatieve flow te brengen. Voor een vast bedrag kan je onbeperkt gebruik maken van de solotent. Dus uit je hoofd en aan de gang! Je vindt er onder meer een schilderskoffer, boetseerklei, mandalastenen, vuurkookbenodigdheden, tekenspullen, boekenplank met inspirerende literatuur en meer....

Amaya, jouw host voor de midweken en retraites! 

Amaya is de coördinator en host van de midweek programmering en de retraites. Ze is een verbinder en draagt iedereen een warm en liefdevol hart toe. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en kan goed luisteren. Ze is er om jouw BuitenLandervaring helemaal kloppend te laten zijn. Dus neem contact op als je vragen hebt of hulp wil om jou ideale vakantie op BuitenLand te plannen! Amaya: 06-27475731 (bellen of whatsapp).

Heb je behoefte aan een intensiever programma met alle aandacht voor je persoonlijke proces? Check dan onze:
Driedaagse Retraites