Faciliteiten

 

BuitenBar

De Buitenbar is het hart van BuitenLand. De plek waar gasten elkaar ontmoeten en die aanvoelt als een huiskamer. 

BuitenBar 

Live muziek

Wekelijks staan er bijzondere bandjes, singersong writers en andere muzikanten op ons podium. Ook krijgen gasten met muzikaal talent de ruimte op het open podium, iedere donderdag in de zomervakantie!

MUZIEK AGENDA

Yoga

Bijna dagelijks is er yoga. In het laagseizoen in mei en juni op iedere woensdag, donderdag vrijdag en in het weekend! In de zomervakantie alle dagen behalve vrijdag. 

 

BOEK YOGA ONLINE

Tennisbaan / voetbalveld / speeltuin / tafeltennis / zwembad 

Ja dat hebben we ook allemaal. En ook nog:

Massagetent/ Ademruimte / Solo Kantoor / Zweethut / IJsbaden 

 

Toiletgebouwen

Ons tweede toiletgebouw is helemaal vernieuwd! Als de vloerverwarming aan staat houd je warme voetjes. Ook in dit gebouw heb je een peuter plateautje zodat je gezellig samen kan douchen, een familie douche met ruimte voor een kinderwagen en een grote wasmachineruimte met handig betaalsysteem dus geen gedoe met muntjes. 

Zwemmeertje met zandstrand

Als de zon mooi op het water valt is het meer prachtig blauw. Voorin loopt de oever heel geleidelijk af en kunnen de kleintjes lekker ravotten, achterin kan je van de steigers duiken want daar is het water 5 meter diep! 

Kampvuurplek

Op BuitenLand mag je nog ouderwets fikkie stoken. Achter het podium is een gemeenschappelijke plek en op de velden vind je overal nieuwe vrienden rond kleine vuurtjes.