Programmabeschrijving

Wat staat je te wachten

In deze intensive maken we de weg vrij om stap voor stap de verbinding met jezelf te versterken, je thuis te voelen in je lichaam en rust te krijgen in je gedachten. Je leert jezelf kennen en je krijgt tools en inzichten die je helpen om echt voor jezelf te gaan staan. We verdiepen ons in de connectie tussen lichaam en geest. Wat zijn de signalen van je lichaam wanneer je verkrampt, dingen vastzet, en het niet stroomt? En wat kun je doen om meer in ontspanning te komen? Tijdens de retraite doen we oefeningen waarmee je je eigen gemoedstoestand kan sturen. Van onrustig, afgeleid, geïrriteerd of vermoeid naar meer rust, focus en levenslust.

…Van onrustig, snel afgeleid of vermoeid naar rust, focus en levenslust!...

 

Ademwerk

De verbonden ademhalingstechniek (diep in en uit zonder pauzes tussen de in- en uitademing) is een krachtige manier om diepe inzichten op te doen over jezelf en wat je werkelijk nodig hebt. Deze techniek zorgt ervoor dat je dagbewustzijn wat meer naar de achtergrond gaat, zodat datgene dat zich onder het oppervlak bevindt makkelijker naar boven kan komen. Het is een zachte methode die je direct bij je gevoel brengt zonder dat je overspoeld raakt. Tijdens de ademsessie is er een geborgen en liefdevolle sfeer, die maakt dat je je zo veilig kan voelen dat je in korte tijd oude, vastgezette patronen kan doorvoelen en loslaten zonder er meteen woorden aan te hoeven geven. Na zo’n sessie kan het voelen alsof je een rugzak met opgehoopte spanning en emoties hebt afgelegd.

Tijdens de driedaagse is er ruimte voor jouw persoonlijke thema’s en aandacht voor jouw specifieke situatie. Heb je behoefte om een programmaonderdeel over te slaan om je even terug te trekken dan kan dat natuurlijk. Het is juist de bedoeling dat je er even echt voor jezelf kan zijn en doet wat voor jou goed is! Zodat je weer opgeladen naar huis gaat met een schat aan nieuwe inzichten en diepe ervaringen.

…Na de intensive zal je je vrijer en lichter voelen, zul je merken dat de energie weer makkelijker stroomt….

 

Na de intensive zal je je vrijer en lichter voelen en zul je merken dat de energie weer makkelijker stroomt. Dat je steviger verankerd bent in jezelf en meer zicht hebt op hoe je voor jezelf kan zorgen.

Dagindeling:
Frisse start
🌿
Ontbijt
🌿
Ochtendprogramma:
Somatische tools
Verbonden ademsessie
coaching
Oefeningen
🌿
Lunch
🌿
Workshop afhankelijk van thema
🌿
Diner
🌿
Yin Yoga
Kampvuur
Sauna
🌿

 

🌿Lees hier meer over de begeleiding

Contact en boeken

Je bent van harte welkom op onze Driedaagse Retraites!
Heb je vragen of wil je even sparren om te horen of deze retraite precies is wat je nodig hebt? Lukt het boeken niet of wil je hulp bij het vinden van het perfecte huisje? Neem dan contact op met Esther 06-19354658 (whatsapp).

Of boek alvast je plek door in een van de retraite periodes een huisje, belltent of kampeerplek te boeken en het artikel 'Driedaagse Retraite' te selecteren. 

Data

🌿 12 - 15 maart (extra: werken met je stem van Sarah Jens)
🌿 21 - 24 mei (extra: krachtig in je lijf - boxen, ijstraining)
🌿 18 - 21 juni (extra: yinyoga van Eva de Graaff & opstellingen met Dineke Faas)

Volg ons ook op Instragram.com/reijnretraites