Kamperen

Kamperen tussen de huisjes
Tussen de zelfbouwhuisjes hebben we ook een paar fijne kampeerplekken beschikbaar. Je boekt ze onder 'kampeerplek' en kan ze daarna selecteren op de plattegrond. 


Small Footprint plekjes
Met de trein, fiets of aan de wandel? Een kleine tent en geen stroom nodig? Vanaf 15 euro per nacht boek je ter plekke een Small Footprint plekje in de receptie. 


Solo Duoveld 
Kom je zonder kinderen, alleen of met zijn twee? Kijk dan op het Solo Duoveld! Je vindt er een gemeenschappelijke vuurplek, schaduwdoek, hangmatten, picknicktafels en medereizigers die ook alleen en zonder kinderen op pad zijn. Het Solo Duoveld heeft ook een aantal goedkopere plekken beschikbaar voor kleine tenten of minibusjes vanaf 15 euro per nacht. 


Zondag laagseizoen standaard late uitcheck
Op zondagen tot de zomervakantie kan je de hele dag blijven en staat de sauna en bugtub aan. 

Kampeerplek

Je kunt via de plattegrond boeken om verzekerd te zijn van je favoriete plek. Wil je naast je vrienden staan? Zorg dan dat je een plekje naast elkaar boekt :)

Grote Kampeerplek

Heb je een gigantische camper / bus / circuswagen? Dan is de Grote Kampeerplek ideaal voor jouw huis op wielen. Geen stress dat het niet past...

 

SOLO/DUO kampeerplek

Alleen of met twee en zonder kinderen? Op dit veld ontmoet je elkaar rond de vuurplaats en ontspan je in de hangmat hangout. 

SOLO/DUO kleine kampeerplek

Soms heb je maar een klein plekje nodig om groots op vakantie te gaan.

BuitenLanding 2024

Boek hier je tent, camper of caravanplekje voor BuitenLanding 2024!

Huisjes komen later online :)

Belltent met privé WC en basisinrichting
  • 2 tot 4 personen
  • 1 slaapkamer
  • Honden toegestaan

Verspreid over de accommodatievelden staan onze Bell-tenten met een eigen toilet en wastafel, koelkast, matrassen en basisinrichting. 

Luxe Belltent, privé wc en opgemaakt bed
  • 2 tot 4 personen

Zorgeloos kamperen voor luxepoezen met complete inrichting, opgemaakte boxspringbedden, (slaap)fauteuils, roze servies en sfeervolle verlichting.