Groepen

Domecilië

Domecilië is een klein 'dorpje' met vijf unieke domevormige huisjes, gelegen op een magische plek aan de bosrand van camping BuitenLand. Elke dome is ingericht in een eigen wereldse sfeer. Zo kun je in deze tijden niet alleen toch naar 'BuitenLand', maar ook het gevoel van een ander continent beleven!

De Domes liggen tezamen rondom een grasveld en delen een grote gezamenlijke keuken. Omdat ze helemaal achteraan op het terrein liggen is er geen verkeer. Slechts voetgangers aan de start van een fijne wandeling passeren het ‘dorp’. Elke Dome heeft een veranda, een buitenplaatsje met bankjes, een vuurschaal en een picknicktafel.
Een ideale plek om er even tussenuit te gaan! Heerlijk cocoonen met z’n tweetjes, of juist op avontuur met de (klein)kinderen!

Gezelschappen 2021
Hoewel wij hopen dat we later dit jaar gewoon weer allemaal op vakantie kunnen met (grote) gemengde gezelschappen, is dat op dit moment helaas nog niet mogelijk. Als groepsaccommodatie worden de Domes momenteel dus even niet aangeboden. Maar vanwege de aard en ligging van de accommodaties biedt Domecilië wel kans om, ook nu, vakantie te vieren in nabijheid van vrienden of familie, ieder in zijn eigen huisje, met voldoende ruimte om apart te kunnen eten, wandelen en vuurtje stoken. Kinderen kunnen samen spelen en je beleeft, op afstand, toch samen het gevoel er even helemaal tussenuit te zijn in een nieuwe, mooie omgeving. Maak een boeking met je huishouden via onderstaande site. Wanneer meerdere huishoudens dit doen, is het dus mogelijk om met elkaar vakantie te vieren. De corona-maatregelen moeten uiteraard nageleefd worden. 

Welke Dome kies jij?
1. Dome Bipindi
2. Dome Lumbini
3. Dome Woolloomooloo
4. Dome Cochabamba
5. Dome Bilbao


Tot ziens in Domecilië!

In verband met het coronavirus zijn de domes dus alleen als losse accommodatie (max. 4 volwassen per dome) te boeken. Wanneer de RIVM-maatregelen versoepelen zijn jullie weer van harte welkom als groep. Met je groep boeken voor volgend jaar? Mail dan even naar accommodaties@buitenland.com.