Groepen

Groepsaccommodaties op BuitenLand

Domecilië

Domecilië is een klein 'dorpje' met vijf unieke domevormige huisjes, gelegen op een magische plek aan de bosrand van camping BuitenLand. Elke dome is ingericht in een eigen wereldse sfeer. Zo kun je in elke dome het gevoel van een ander continent beleven!

De Domes liggen tezamen rondom een grasveld en delen een grote gezamenlijke keuken. Omdat ze helemaal achteraan op het terrein liggen is er geen verkeer. Slechts voetgangers aan de start van een fijne wandeling passeren het ‘dorp’. Elke Dome heeft een veranda, een buitenplaatsje met bankjes, een vuurschaal en een picknicktafel.
Een ideale plek om er even tussenuit te gaan! Heerlijk cocoonen met z’n tweetjes, of juist op avontuur met de (klein)kinderen!

Meerdere Domes boeken 
Vanwege de aard en ligging van de accommodaties is Domecilië de perfecte plek om vakantie te vieren met van vrienden of familie, ieder in zijn eigen huisje, met voldoende ruimte om ook apart te kunnen eten, wandelen en een vuurtje stoken! Kom je met een gezelschap, boek dan meerdere losse Domes. Via onze zoek en boek kun je zien welke Domes er voor een bepaalde periode nog vrij zijn. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op. 

Welke Dome kies jij?
1.  Dome Bipindi
2. Dome Lumbini
3. Dome Woolloomooloo
4. Dome Cochabamba
5. Dome Bilbao

 

Slapen in Kunst

Sinds 2023 is BuitenLand weer een aantal unieke accommodaties rijker, namelijk Slapen in Kunst! De serie bestaat uit de Scuba, Lemon Loft, Val Ross en Des Res. Alle vier de slaapkunstwerken zijn ontstaan vanuit een zoektocht naar speelsheid, orginaliteit, functionaliteit en een balans tussen interieur, architectuur en het vrije autonome. En veel ervan hebben een oorsprong in de agrarische wereld. Zo was de Scuba ooit een schuilplaats voor pasgeboren kalfjes en deed de Lemon Loft dienst als voer silo. Op deze wijze hebben de ontwerpers geprobeerd in beeld te brengen dat het eigenlijk niet zo ingewikkeld is om bestaande afgedankte materialen en objecten te upcyclen door ze weer innovatief her te ontwerpen.

Deze bijzondere slaapplekken prikkelen de fantasie en zorgen voor een onvergetelijke vakantie ervaring. De vier objecten staan bij elkaar op een veld, dus ideaal om samen te boeken met vrienden, stellen, ouders met kinderen, neven nichten, noem maar op. De mogelijkheden zijn legio!

Kamperen met een groepje

Een eigen veldje met vijf kampeerplekken, ideaal om te reserveren met familie of vrienden.
Reserveer met losse boekingen plek 7 t/m 11.