Domecilië

Domecilië is een klein dorpje met vijf unieke dome-vormige huisjes die rond een grasveld met grote vuurplaats staan. De ligging is rustig, tegen de rand van het bos op het achterste veld van BuitenLand.

We hebben veel tijd en liefde gestoken in de Domes en we zijn nu bijna klaar met bouwen! Bijna... dat betekent dat onze bouwactiviteiten nu nog zichtbaar zijn op het terrein. Maar goed nieuws: vanaf Pasen 2020 zijn alle 5 de Domes te boeken! 

In elke Dome kun je met 6 personen verblijven, op dit moment biedt Domecilië plek aan groepen van maximaal 24 personen verdeeld over vier Domes. Zodra alle vijf de Domes af zijn, kun je boeken voor 30 personen.

Er is een gezamenlijke buitenkeuken. De Domes hebben geen eigen sanitaire voorzieningen. Je maakt gebruik van het sanitair en douches van de camping, op 100 meter afstand en tussen 1 oktober en half april op 250 meter afstand (Toiletgebouw in de winter is vorstvrij maar niet verwarmd).

Klik op een van de domes hieronder voor meer foto's en informatie over indeling en voorzieningen.  

Boeken? 
Je kunt één losse Dome boeken of een cluster van drie Domes naast elkaar. Reserveren kan voor een week (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag), midweek (maandag-vrijdag) of weekend (vrijdag-zondag/maandag) of een meervoud hiervan. Inchecken kan vanaf 16.00 en uitchecken om uiterlijk 10.00. Uitchecken op zondag is voor 21.00. Eén nachtje in een Dome overnachten is helaas niet mogelijk.

Lees hier de Recron voorwaarden die van toepassing zijn op je reservering. Kosteloos annuleren kan alleen binnen 48 uur na het boeken. 

Domes 1, 2 en 3 (tot 18 pers)
Meer info en reserveren
Dome los (tot 6 pers)
Meer info en reserveren
Domes 4 en 5 (tot 12 pers, beschikbaar vanaf Pasen 2020)
Meer info en reserveren
Domes alle 5 (tot 30 pers, beschikbaar vanaf Pasen 2020)
Meer info en reserveren