Begeleiding

Esther Reijn en Leonora Reijn

Esther en Leonora zijn zussen die samen het bedrijf Reijn Retraites leiden. Esther is Ademcoach en Leonora is therapeutisch coach (www.leonorareijn.nl)

Esther en Leonora zijn dochters van kunstenaars en opgegroeid in een vrije omgeving waarin creativiteit, openheid en spiritualiteit centraal stonden. Van kinds af aan zijn ze vertrouwd met begrippen als persoonlijke groei, therapeutisch werk en zelfontwikkeling. Ze brachten hun zomers door in hippiekampen, bouwden tipi’s in de tuin en aten veganistisch lang voordat dat hip was. Eenmaal volwassen zijn ze beiden een meer ‘aards’ leven gaan leiden. Esther heeft Sociologie en Wijsbegeerte gestudeerd, een B&B gerund op Curaçao en is een van de initiatiefnemers van Camping BuitenLand. Leonora is gepromoveerd in de Sociale Wetenschappen, heeft lesgegeven aan de universiteit en geschreven voor glossy vrouwenbladen. Zowel Esther als Leonora zijn inmiddels min of meer terug bij hun roots: Esther is opgeleid tot ademtherapeut en Leonora heeft een lifecoaching praktijk.

Esther en Leonora staan voor een nuchtere en aardse aanpak - liever niet te zweverig. Maar wel met ruimte en respect voor alle verschillende invalshoeken die de essentie van het menselijk bestaan proberen te ontrafelen.

Leonora Reijn

Website Leonora

Esther Reijn

 TERUG NAAR:

 RETRAITES BOEKEN

    PROGRAMMABESCHRIJVING

Eva de Graaff

Eva is Yin yogadocent en advocaat/trainer. Op BuitenLand zijn we al langer dol op Eva, omdat ze de kunst verstaat om de diepe ontspanning en rust die yin yoga geeft kan overbrengen vanuit een stevige verankering in de werkelijkheid, met beide benen op de grond.

Website Eva

Durk Kramer

Bij de krachtige, liefdevolle aanwezigheid van Durk voel je je meteen op je gemak. Hij leeft in in eenvoud en harmonie en je voelt meteen hoe vrij hij is van ieder oordeel. Vriendelijk wijst hij je de weg naar meer verbinding met de wereld om je heen en met jezelf. 

Website Durk 

 

Amaya Alvarez Hensen

Amaya is de coördinator en host van de midweek programmering en de retraites. Ze is een verbinder en draagt iedereen een warm en liefdevol hart toe. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en kan goed luisteren. De natuur, sporten, stilte en dansen brengen haar in verbinding met haar innerlijke wijsheid. Ze is er om jouw BuitenLandervaring helemaal kloppend te laten zijn. Dus neem contact op als je vragen hebt!