Begeleiding

Esther Reijn en Leonora Reijn

Esther en Leonora zijn zussen die samen het bedrijf Reijn Retraites leiden. Esther is Ademcoach en Leonora is therapeutisch coach (www.leonorareijn.nl)

Esther en Leonora zijn dochters van kunstenaars en opgegroeid in een vrije omgeving waarin creativiteit, openheid en spiritualiteit centraal stonden. Van kinds af aan zijn ze vertrouwd met begrippen als persoonlijke groei, therapeutisch werk en zelfontwikkeling. Ze brachten hun zomers door in hippiekampen, bouwden tipi’s in de tuin en aten veganistisch lang voordat dat hip was. Eenmaal volwassen zijn ze beiden een meer ‘aards’ leven gaan leiden. Esther heeft Sociologie en Wijsbegeerte gestudeerd, een B&B gerund op Curaçao en is een van de initiatiefnemers van Camping BuitenLand. Leonora is gepromoveerd in de Sociale Wetenschappen, heeft lesgegeven aan de universiteit en geschreven voor glossy vrouwenbladen. Zowel Esther als Leonora zijn inmiddels min of meer terug bij hun roots: Esther is opgeleid tot ademtherapeut en Leonora heeft een lifecoaching praktijk.

Esther en Leonora staan voor een nuchtere en aardse aanpak - liever niet te zweverig. Maar wel met ruimte en respect voor alle verschillende invalshoeken die de essentie van het menselijk bestaan proberen te ontrafelen.

Leonora Reijn

Website Leonora

Esther Reijn

 TERUG NAAR:

 RETRAITES BOEKEN

Volg ons ook op Instragram.com/reijnretraites