Cho

Op het terrein van camping Buitenland stond al vrij snel de tweepersoons accommodatie Cho. De vorm van dit enigszins verscholen huisje doet denken aan een cocon van een vlinder. Cho is dan ook de symbolische naam voor vlinder in het Japans. Bij de bouw van deze accommodatie van 24m2 is zoveel mogelijk gebruikt gemaakt van natuurlijke en hergebruikte materialen. Zo is de basis gelegd met een oude plywood container met daaraan vast twee afgedankte veevoedersilo’s die het de bijzondere vormen geeft.

De vele ramen, de schuifpui en dakramen zorgen voor veel licht binnen en een gevoel van ruimtelijkheid. De ruime keuken heeft een groot aanrechtblad met 2-pits gasfornuis en koelkast en is gesitueerd naast een gezellige zitruimte met houtkachel en fauteuils en een eettafel met barkrukken. In de badkamer is een ruime douche en toilet aanwezig. Slapen in Cho doe je in de zwevende ruimte, waar je vanuit je bed door het dakraampje naar de sterrenhemel kan kijken.

Er zijn twee elektrische systemen aanwezig in Cho; 12 volt en 230 volt. De 12 volt verlichting wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak. Via het 230 volt systeem aangesloten op het net én de usb aansluitingen is het mogelijk om telefoons en dergelijke op te laden.

Vanuit de zithoek stap je zo door de schuifpui het terras op met relax stoelen en parasol. In de vuurschaal een vuurtje gestookt worden. Cho is geschikt voor twee personen, ongeacht leeftijd. Een babybedje past niet in het woongedeelte. 

Koude nachten? 
Er is een houtkachel in Cho aanwezig. Zakjes hout zijn te koop bij de receptie, zelf meenemen mag natuurlijk ook. Hetzelfde geldt voor hout voor het kampvuurtje.  

  • 2 personen
  • 1 slaapkamer

Voorzieningen

Binnen

Opgemaakt bed
Badkamer met wc en douche
Handdoeken (2 p.p.)
Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)
Houtkachel
Tweepits gasfornuis
Borden, bestek, pannen
Fluitketel
French press
Melkschuimer
Koelkast
Geen huisdieren toegestaan

Buiten

Vuurplek 
Ruime veranda

 

Indeling

Leefruimte met keuken, eettafel en zitgelegenheid.

1 Slaapkamer met tweepersoonsbed 160x200

Een campingbedje past niet in deze accommodatie.

Badkamer met douche en toilet.

Prijzen en beschikbaarheid