Nieuw Amsterdams Pijl 4 pers

Nieuw Amsterdams Pijl is een volledig uit hergebruikte materialen gebouwd luxe huisje voor 4 personen. De wanden, vloeren en het groene dak zijn ook allemaal geïsoleerd, om zo comfortabel van de wat koudere Nederlandse nachten te genieten. Voorzien van een houtkachel van voldoende capaciteit, inclusief stookhout.

Nieuw Amsterdams Pijl bestaat uit 2 zeecontainers waarvan we er één op zijn kant is gezet. Bovenin die staande zeecontainer is een fijne slaapkamer met een tweepersoonsbed en een prachtig uitzicht uit het panorama-raam. Onderin vind je een badkamer met regendouche, wastafel en hangend toilet.

In de andere container vind je de tweede slaapkamer, met een groot raam en twee eenpersoonsbedden. De woonkamer met keuken heeft openslaande deuren naar het terras aan de voorkant en een deur naar de achterkant. Er staat een picknicktafel waar je 's ochtends met je kopje koffie in de zon een krantje kunt lezen.

Koude nachten?
We zorgen ervoor dat er altijd voldoende hout ligt om de houtkachel aan te maken. In de zomermaanden - juli en augustus - is er geen hout aanwezig. 

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

Voorzieningen

2 slaapkamers  

Handdoeken (2 p.p.)

Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)

Badkamer met inloopdouche en toilet

Keuken met 2-pits gaskooktoestel

Waterkoker

Borden, bestek, pannen

Koffiezetapparaat

Koelkast 

Houtkachel 

Bluetooth HIFI geluidsinstallatie 

1 picknicktafel (buiten) 

Viervoeters welkom (maar niet op de bedden ;-) )

Voor meer foto's klik hier

 

Prijzen en beschikbaarheid