Nieuw Amsterdams Pijl

Nieuw Amsterdams Pijl is een volledig uit hergebruikte materialen gebouwd luxe huisje voor 4 personen. De wanden, vloeren en het groene dak zijn ook allemaal geïsoleerd, om zo comfortabel van de wat koudere Nederlandse nachten te genieten. Voorzien van een houtkachel van voldoende capaciteit, inclusief stookhout.

Nieuw Amsterdams Pijl bestaat uit 2 zeecontainers waarvan we er één op zijn kant is gezet. Bovenin die staande zeecontainer is een fijne slaapkamer met een tweepersoonsbed en een prachtig uitzicht uit het panorama-raam. Onderin vind je een badkamer met regendouche, wastafel en hangend toilet.

In de andere container vind je de tweede slaapkamer, met een groot raam en twee eenpersoonsbedden. De woonkamer met keuken heeft openslaande deuren naar het terras aan de voorkant en een deur naar de achterkant. Er staat een picknicktafel waar je 's ochtends met je kopje koffie in de zon een krantje kunt lezen.

Koude nachten?
We zorgen ervoor dat er altijd voldoende hout ligt om de houtkachel aan te maken. In de zomermaanden - juli en augustus - is er geen hout aanwezig. 

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

Voor meer foto's klik hier

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers

Voorzieningen

Binnen

Opgemaakte bedden
Badkamer met wc en inloopdouche
Handdoeken (2 p.p.)
Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)
Houtkachel
Keuken met 2-pits gaskooktoestel
Borden, bestek, pannen
Waterkoker
Koffiezetapparaat (filterkoffie)
Koelkast 
Bluetooth HIFI geluidsinstallatie 
Viervoeters welkom (maar niet op de bedden ;-) )

Buiten

Vuurplaats
Picknicktafel  
Hangbanken

 

Indeling

Leefruimte met keuken, eettafel en zitgelegenheid.

2 Slaapkamers:

Slaapkamer: tweepersoonsbed
Slaapkamer: twee eenpersoonsbedden

Badkamer met douche en toilet.

Er past geen babybedje in NAP.

Prijzen en beschikbaarheid