Nieuw Amsterdams Pijl 4 pers

Nieuw Amsterdams Pijl is een volledig uit hergebruikte materialen gebouwd luxe huisje voor 4 personen. De wanden, vloeren en het groene dak zijn ook allemaal geïsoleerd, om zo comfortabel van de wat koudere Nederlandse nachten te genieten. Voorzien van een houtkachel van voldoende capaciteit, inclusief stookhout.

We zijn begonnen met 2 zeecontainers waarvan we er één op zijn kant hebben gezet. Bovenin die staande zeecontainer hebben we een fijne slaapkamer gemaakt met een tweepersoonsbed en een prachtig uitzicht uit het panorama-raam. Onderin vind je een luxe badkamer met regendouche, wastafel en hangend toilet.

De andere container hebben we flink uitgebouwd. Hier vind je de tweede slaapkamer, ook met een mooi groot raam en een comfortabel tweepersoonsbed. De woonkamer met keuken heeft openslaande deuren naar het terras aan de voorkant en een deur naar de achterkant. Aan beide kanten staan picknicktafels waar je 's ochtends met je kopje koffie in de zon een krantje kunt lezen.

Stream de hele dag fijne muziekjes direct van je telefoon naar 4 speakers aan het plafond. Maak je eten klaar op één van de twee putdekselbbq’s. Geniet van de sfeervolle LED-verlichting in de woonkamer en de badkamer.

Koude nachten?
We zorgen ervoor dat er altijd voldoende hout ligt om de houtkachel aan te maken. 

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

Verhuur
NAP is in 2021 helaas niet te huur. 

Voorzieningen

2 slaapkamers met 2-persoonsbedden 

Handdoeken 

Badkamer met inloopdouche en toilet

Keuken met 2-pits gaskooktoestel

Waterkoker

Borden, bestek, pannen

Koffiezetapparaat

Koelkast met vriesvak

Houtkachel 

Bluetooth HIFI geluidsinstallatie 

2 picknicktafels (buiten) 

2 BBQ’s 

Viervoeters welkom (maar niet op de bedden ;-) )

Voor meer foto's klik hier

Verblijfkosten per 1 januari 2020

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

525

400

Midweek

525

350

Week 

900

625

Prijzen en beschikbaarheid