Het Slakkenhuis (met sauna)

Het slakkenhuis is, zoals de naam al zegt, geïnspireerd door het huisje van de slak. In het slakkenhuisje zie je een spiraalvorm die je vaker ook terugziet in de natuur bij o.a. schelpen en bloemen, wiskundig de Fibonacci sequentie genoemd of de gulden snede.

Deze gouden ratio werd vroeger gebruikt in de kunst en architectuur, en vind je ook terug in het werk van Leonardo Da Vinci. Zijn representatie van de Fibonacci sequentie vormt de inspiratie voor de woonkamer die bestaat uit 11 hoeken, een 4 meter hoog plafond wat oploopt in het bijzondere dakraam.

Via een ruime vlonder loopt de bijzondere woonkamer naadloos over in de tuin, met een prachtig uitzicht over de akker. Een grote harmonica deur verbindt binnen en buiten tot één geheel, in de zomer kan alles open, in de winter kruip je lekker in je schulp. De ruime tuin heeft een ouderwetse kampvuur plaats, een fijne eettafel, een hangmat, lounge stoelen en een luxe barbecue. Door de ligging aan de rand van de camping heb je privacy en heb je het gevoel echt even helemaal weg te zijn.

Het Slakkenhuis wordt verwarmd door een hout gestookte speksteenkachel die een erg aangename warmte geeft. Daardoor neemt de temperatuur in de winter geleidelijk af, en zal het nooit te koud worden. Door de goede isolatie heeft het Slakkenhuis altijd een prettige temperatuur, behaaglijk warm in de winter, lekker koel in de zomer.

Het huis biedt slaapruimte voor 4 personen, een grote slaapkamer met 2 persoonsbed, een kleine slaapkamer met stapelbed (boven 90 en onder 120 breed) en uitklapbare banken in de woonkamer voor 2 extra gasten. De badkamer is luxueus voor een camping en de keuken is goed uitgerust met een gasfornuis, ruime koelkast met vriesvak, ruime laden voor boodschappen en een gasoven.

We hebben het huisje gebouwd met veel liefde, vrienden en aandacht. Daardoor is het een uniek fijn plekje op de camping geworden dat we graag delen met iedereen die daar een onderdeel van wil zijn. Dus, kruip eens in het Slakkenhuis en ervaar het zelf !

Voorzieningen

Binnen

Opgemaakte bedden
Handdoeken (2 pp)
Eettafel met vier stoelen
Platenspeler met platencollectie
Speksteen houtkachel
Kast met boeken
2 Zitbankjes uitklapbaar tot slaapmatrassen
2 Lounge stoelen met voetenbankje
Huisdieren niet toegestaan

Keuken
4 pits-gasfornuis
1 gasoventje
Koelkast met diepvries
Nespresso-machine
Melkopschuimer
Waterkoker
Grote hapjespan
Diverse pannen, koekenpannen
Vergiet
Wijnglazen, kommen, mokken en plastic borden voor kinderen.
Snijplanken
Divers bestek en keukengerei.
Blender/Mixer met bijbehoren.

Buiten:

Ruim houten terras aangrenzend aan het huis
Luxe barbecue met toebehoren
Vuurplaats met banken en stoelen
Hangmat
Eettafel met bank en stoelen
Buitenkachel voor hout
Lounge stoelen
Barrel sauna (foto's volgen)

 

Indeling

Grote Slaapkamer
Tweepersoonsbed met een matras van 140 bij 200
Opbergkast voor kleding
Spelletjes
Sportartikelen zoals fitnessbankje, springtouw, gewichten en yogamatjes

Kleine Slaapkamer
Tweepersoons stapelbed (bovenbed is 90 bij 200, onderbed is 120 bij 200), met elk een eigen raam, lamp en stopcontact
Haakjes voor kleding

Badkamer
Ruime douche
Opberglades met verbanddoos
Toilet
Verwarming

Prijzen en beschikbaarheid