Johnny 7 personen

Met zijn roestige oranje kam knalt deze Buitenlandse Punker je vanaf de bosrand tegemoet. Stap het terras op, doe je schoenen uit, zet een muziekje aan en neem je hele gezin, je opa, oma, dikke vrienden, vage kennissen of nukkige buurman mee, want Johnny heeft plek zat.
 
Als echte Punker heeft Johnny een lekker tegendraadse binnenkant die je na binnenkomst zelf kunt gaan ontdekken. Klim eens een trap op, open een deur en kijk of je daar vindt wat op dat moment bij je humeur past. Plof lekker op de bank in de zithoek, kook een zes gangen diner of knoop een gesprek aan met de ijsbeer. Johnny vindt het allemaal even fine.

Als de zon lekker schijnt, begint Johnny van buiten te shinen met zijn strakblauwe tegels en kun je een beetje meeglimmen vanaf de lange biertafel op het terras. Slijp een paar stokken, rooster wat marshmallows in de vuurkorf totdat de maan achter de bomen verdwijnt en je in de verte de haan van de buurtboer hoort kraaien. 

Slapen

  • Via een trap kom je in de 'Master Bedroom' voorin de kam (hoogte 1.25m). Hier moet je even bukken, maar heb je geweldig uitzicht over de camping!
  • Beneden bevinden zich een slaapkamer met tweepersoonsbed (160x200) en een slaapkamer met drie bedden (80x200), waarvan één hoogslaper. In deze kamer past ook een campingbedje. 

Koude nachten?
Er is een elektrische kachel aanwezig. 

Kampvuur
Hout kun je kopen bij de receptie. Je mag van de boswachter niet zelf het bos in om je kampvuurhout bij elkaar te sprokkelen, maar je mag natuurlijk wel zelf hout meenemen. 

Voorzieningen

Opgemaakte bedden (bovenste stapelbed en 'Master Bedroom' zelf opmaken, bedlinnen is aanwezig)

Handdoeken (2 p.p.)

Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)

Badkamer met vloerverwarming

Apart toilet

Koelkast & vriezer

Vaatwasser

Pelletkachel

4-pits inductiekookplaat

Borden, bestek en pannen

Waterkoker

Nespresso apparaat

Hangmat

Vuurplek

Deels overdekt terras

*Geen huisdieren* 

 

Prijzen en beschikbaarheid