Nest 1-4 personen

Deze oude dame is begonnen aan haar volgende leven op camping BuitenLand. Met liefde, zorg en geen enkele kennis hebben we haar compleet verbouwd en gemaakt tot wat ze nu is, een heerlijk gezellige plek om te genieten van camping BuitenLand. Gelegen aan het grote open veld achter de BuitenBar is de plek ideaal om op de veranda lekker voor je uit te staren en te genieten van al wat gebeurt of om lekker een potje te badmintonnen. 's Avonds steek je of de potkachel aan of maak je een kampvuurtje en is het wachten op de heldere Drentsche sterrenhemel.

Binnen vind je in de woonkamer een keuken, een slaapbank voor een onverwachte gast, een eettafel, een rotan zetel en tuindeuren die op de veranda uitkomen. In de badkamer kun je tanden poetsen, een warme douche nemen en naar het toilet gaan. Er zijn twee slaapkamers waarvan er één een stapelbed heeft en de ander een tweepersoons bed. We zijn twee jaar af en aan bezig geweest om er een fijn geheel van te maken, volledig naar onze wens. De naam is ontleend aan het gevoel dat je krijgt als je er ontspant, het gevoel van een warm nest. 

Een campingbedje past in de slaapkamer.

Koude nachten? 
Er is een houtkachel aanwezig in Nest. Als er hout aanwezig is mag je dat opstoken, anders kan je een zakje hout kopen bij de receptie. Zelf hout meenemen mag natuurlijk ook, sprokkelen in het bos mag helaas niet van de boswachter. 

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Als er hout aanwezig is mag je het opstoken. En anders kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

Verblijfskosten per 01-01-2020

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

375

250

Midweek

450

300

Week 

725

500

 

 

 

Voorzieningen

Twee persoonsbed (180x200) incl. beddengoed

Stapelbed (80x200) incl. beddengoed

Slaapbank (indien nodig beddengoed verkrijgbaar)

2-pits kookstel (gas)

Potten, pannen en alle keukengerei

Koelkast

Filterkoffiezetapparaat

Waterkoker

Peper en Zout

Badkamer met douche en toilet inc. handoeken

2 slaapkamers

Speelgoed

Bbq

Kampvuurplek

Veranda met Picknicktafel, Potkachel, Pergola

Zandbak

Elektrisch kacheltje

Houtkachel

Kinder campingbedje (zonder beddengoed)

Hangmat

Geen huisdieren

De constructam caravan is privé

 

Prijzen en beschikbaarheid