Campsite Dream 2 personen

Voor losse huishoudens geldt de 1,5 m. afstand ook binnen je accommodatie (dag en nacht) en mag je - afhankelijk per huisje - boeken voor maximaal 4 personen boven de 12 jaar. Houd hier rekening mee tijdens het boeken en lees voor je boekt onze corona-update

Van Californië naar Nieuw-Amsterdam

De Campsite Dream is een unieke Airstream Overlander en was het favoriete vakantie verblijf van Miss Smith in Californië.

In een jachthaven in Amsterdam is de Airstream met veel passie volledig gerenoveerd met behoud van een aantal originele details.

Stijlvol ingericht met veel extra’s en leuke design items en het is nu een super romantische ruime plek van alle gemakken voorzien.

Het is een droom om het hele jaar door te genieten van het Camping Buitenland leven met het comfort van thuis.

Buiten is het ook fijn op het ruime terras met de Weltevree kachel voor bbq of pizza’s, luieren in de hangmat of gezellig met z’n tweeën ontspannen.

Goed om te weten
In de Airstream is slaapplek voor 2 personen. Een babybedje past in het zitgedeelte van de Airstream. Hout voor de pizza-oven kan je zelf meenemen of kopen bij de receptie (vijf euro per zakje). Sprokkelen in het bos is helaas niet toegestaan. 

Koude nachten?
Er is een pelletkachel in de Campsite Dream aanwezig, dus je kunt de accommodatie lekker warm stoken. Pellets zijn aanwezig.

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

Voorzieningen

Opgemaakte bedden

Handdoeken

Ruim 2-persoons bed (180x200)

Badkamer met wc, douche, wastafel

Boiler (warmwater)

Nespresso machine

Borden, bestek, pannen

Pelletkachel

Airconditioning

Inductie kookplaat

Vaatwasser

Koelkast

Bluetooth Marschall speakers

Weltevree pizzaoven / outdooroven

Hangmat

Groot terras + terras met pergola

Diverse leuke design items

Huisdieren niet toegestaan

 

Prijzen per 01-01-2019 

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

400

  350

Midweek

400

 350

Week

800

600

Prijzen en beschikbaarheid