BuitenGewoon 4 personen

Belangrijk: voor losse huishoudens geldt de 1,5 m. afstand ook binnen je accommodatie (dag en nacht). Houd daar zelf rekening mee tijdens het boeken.

Een prachtige modulaire woning met veel glas, hout en ruimte. Binnenin is er 43m2 leefruimte met een keuken, zithoek rond de houtkachel en een eettafel.

Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet, wasbak en vloerverwarming. De eerste slaapkamer heeft een dubbelbed (160cm x 200cm) waarbij je de hoofdsteun omhoog kan zetten om via de ramen die van onder tot boven lopen direct van de natuur te genieten. De tweede slaapkamer heeft 2 gestapelde bedden van 90cm x 200cm.

BuitenGewoon is zeer goed geïsoleerd en blijft lang warm in de herfst en winter, wil je het warmer maken dan kan je de houtkachel gebruiken. Op de overdekte veranda staat de schommelstoel uitnodigend op je te wachten en zeker in de zomer is de veranda een verlenging van je leefruimte.

Als het zomers erg warm is hebben we ventilators en gordijnen die de zon buiten houden en binnen voor verkoeling zorgen.

De woning is in Tsjechië gemaakt door het bedrijf DublDom en veel vakmanschap geplaatst op camping Buitenland.

 

Koude nachten?
Bij het inchecken krijg je een zakje haardhout mee om de houtkachel lekker aan te steken! Indien nodig kun je meer kopen bij de receptie. Sprokkelen in het bos is niet toegestaan. Zelf meenemen mag natuurlijk ook altijd.

Voorzieningen

2 Slaapkamers

Keuken

Koelkast met vriesvak

2 Kookpitten (inductie)

Nespresso koffieaparaat

Waterkoker

Badkamer met WC, douche en vloerverwarming

Houtkachel

Opgemaakte bedden

Handdoeken

Keukendoeken

Grote overdekte veranda

Buiten: Dutch Oven, BBQ plek

*Geen huisdieren toegestaan*

Voor meer foto's klik hier

 

Prijzen per 01-01-2020

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

450

400

Midweek

450

400

Week 

875

650

Prijzen en beschikbaarheid