BuitenGewoon 4 personen

Een prachtige modulaire woning uit Tsjechie, gemaakt naar Russich ontwerp (DublDom), met veel glas, hout en ruimte. Binnenin is er 43m2 leefruimte met een keuken, zithoek rond de houtkachel en een eettafel.

Er zijn twee slaapkamers, en een badkamer met douche, toilet, wasbak en vloerverwarming. De eerste slaapkamer heeft een dubbelbed (160cm x 200cm met Wellpur matrassen en kussens) waarbij je de hoofdsteun omhoog kan zetten om via de ramen die van onder tot boven lopen direct van de natuur te genieten. De tweede slaapkamer heeft 2 gestapelde bedden van 90cm x 200cm. Indien je zelf een babybedje meeneemt is BuitenGewoon ook geschikt voor een familie met 3 kinderen.

BuitenGewoon is zeer goed geïsoleerd en blijft koel in de zomer en warm in de winter, wil je het warmer maken dan kan je de houtkachel gebruiken. Op de overdekte veranda staat de schommelstoel uitnodigend op je te wachten.

Koude nachten? 
Bij het inchecken krijg je haardhout mee om de houtkachel lekker aan te steken! Indien nodig kun je meer kopen bij de receptie. Sprokkelen in het bos is niet toegestaan. Zelf meenemen mag natuurlijk ook altijd. 

 

 

 

 

Voorzieningen:

2 Slaapkamers

Keuken

Koelkast met vriesvak

2 Kookpitten (inductie)

Nespresso koffieaparaat

Waterkoker

Badkamer met WC, douche en vloerverwarming

Houtkachel

Opgemaakte bedden

Handdoeken

Keukendoeken

Grote overdekte veranda

Buiten: Dutch Oven, BBQ plek

*Geen huisdieren toegestaan*

Voor meer foto's klik hier

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

400

375

Midweek

375

350

Week 

700

650

Prijzen en beschikbaarheid