BuitenGewoon 4 personen

Een prachtige modulaire woning met veel glas, hout en ruimte. Binnenin is er 43m2 leefruimte met een keuken, zithoek rond de houtkachel en een eettafel.

Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet, wasbak en vloerverwarming. De eerste slaapkamer heeft een dubbelbed (160cm x 200cm) waarbij je de hoofdsteun omhoog kan zetten om via de ramen die van onder tot boven lopen direct van de natuur te genieten. De tweede slaapkamer heeft 2 gestapelde bedden van 90cm x 200cm. BuitenGewoon is voor maximaal twee volwassenen te boeken. 

BuitenGewoon is zeer goed geïsoleerd en blijft lang warm in de herfst en winter, wil je het warmer maken dan kan je de houtkachel gebruiken. Op de overdekte veranda staat de schommelstoel uitnodigend op je te wachten en zeker in de zomer is de veranda een verlenging van je leefruimte.

Als het zomers erg warm is hebben we ventilators en gordijnen die de zon buiten houden en binnen voor verkoeling zorgen.

De woning is in Tsjechië gemaakt door het bedrijf DublDom en met veel vakmanschap geplaatst op camping Buitenland.

Koude nachten?
Bij het inchecken krijg je een zakje haardhout mee om de houtkachel lekker aan te steken! Indien nodig kun je meer kopen bij de receptie. Sprokkelen in het bos is niet toegestaan. Zelf meenemen mag natuurlijk ook altijd.

 

Voorzieningen

2 Slaapkamers

Keuken

Koelkast met vriesvak

2 Kookpitten (inductie)

Borden, bestek, pannen

Nespresso koffieaparaat

Waterkoker

Badkamer met WC, douche en vloerverwarming

Houtkachel

Opgemaakte bedden

Handdoeken (2 p.p.)

Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)

Grote overdekte veranda

Buiten: BBQ plek

*Geen huisdieren toegestaan*

Voor meer foto's klik hier

 

Verblijfskosten per 01-01-2022 

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Midseason

Weekend

525

400

425

Midweek

525

400

425

Week 

950

650

700

Prijzen en beschikbaarheid