BuitenGewoon 4 personen

Een prachtige modulaire woning met veel glas, hout en ruimte. Binnenin is er 43m2 leefruimte met een keuken, zithoek rond de houtkachel en een eettafel.

Er zijn twee slaapkamers, een badkamer met douche, toilet, wasbak en vloerverwarming. De eerste slaapkamer heeft een dubbelbed (160cm x 200cm) waarbij je de hoofdsteun omhoog kan zetten om via de ramen die van onder tot boven lopen direct van de natuur te genieten. De tweede slaapkamer heeft 2 gestapelde bedden van 90cm x 200cm.

BuitenGewoon is zeer goed geïsoleerd en blijft lang warm in de herfst en winter, wil je het warmer maken dan kan je de houtkachel gebruiken. Op de overdekte veranda staat de schommelstoel uitnodigend op je te wachten en zeker in de zomer is de veranda een verlenging van je leefruimte.

Als het zomers erg warm is hebben we ventilators en gordijnen die de zon buiten houden en binnen voor verkoeling zorgen.

De woning is in Tsjechië gemaakt door het bedrijf DublDom en veel vakmanschap geplaatst op camping Buitenland.

Koude nachten?
Bij het inchecken krijg je een zakje haardhout mee om de houtkachel lekker aan te steken! Indien nodig kun je meer kopen bij de receptie. Sprokkelen in het bos is niet toegestaan. Zelf meenemen mag natuurlijk ook altijd.

Bijzonderheden
Tussen 1 november 2020 en 1 april 2021 is BuitenGewoon niet te huur. Vanaf juni tot aan de zomervakantie gelden midseasonprijzen. 

Voorzieningen

2 Slaapkamers

Keuken

Koelkast met vriesvak

2 Kookpitten (inductie)

Borden, bestek, pannen

Nespresso koffieaparaat

Waterkoker

Badkamer met WC, douche en vloerverwarming

Houtkachel

Opgemaakte bedden

Handdoeken

Keukendoeken

Grote overdekte veranda

Buiten: Dutch Oven, BBQ plek

*Geen huisdieren toegestaan*

Voor meer foto's klik hier

 

Verblijfskosten per 17-12-2020 

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Midseason

Weekend

450

400

425

Midweek

450

400

425

Week 

875

650

700

Prijzen en beschikbaarheid