De Wildernis 4-8 personen

Tegen de bosrand van de Camping vind je de Wildernis. Twee zeecontainers die samen de basis vormen van een heel comfortabel 8 persoons huisje (65m2). Word wakker en je waant je meteen in het bos, de vogels fluiten en je kunt het goed horen, de omgeving is zo stil, kinderen klimmen uit hun stapelbed nadat ze een heerlijk lange nacht hebben geslapen want van buitenlucht word je moe, ze maken zich klaar om verder te bouwen aan hun hut in het bos aangrenzend aan de Wildernis of wiegen zichzelf in de hangmat. Stokken worden geslepen voor nog zo’n heerlijke marshmallow op een zelf gesprokkeld kampvuur. Eten maken kan bij de Wildernis in de buitenkeuken, in de Pizzaoven of op de BBQ. Na een fijne dag in het bos spelen, zwemmen in het mooie meer en lekker eten, is het tijd om de kachel aan te maken, een plaatje op te zetten, bij voorkeur een krakende, en naar de dansende lichtjes van het vuur te kijken.

Kamperen met een vleugje glamour, stromend water, quooker, pizzaoven, oven, bbq, ijskast en diepvries, douche, wc en houtkachel! 

De Wildernis is geschikt voor grote gezinnen (8 personen)

Slaapkamer: dubbel bed 

Bedstede: dubbel bed 

Bunkroom: 2x2 eenpersoons stapelbedden

 

Koude nachten? 

Er ligt voldoende hout om de houtkachel aan te steken. Wil je buiten vuur maken, dan kun je hout sprokkelen in het bos of hout kopen bij de receptie. 

 

Voorzieningen:

Badkamer met wc

Douche met kinderbadje 

Opgemaakte bedden

Handdoeken

Vuurplek buiten 

Houtkachel binnen

Warmtepanelen

Nespresso machine

Pizza oven

BBQ

Oven

Quooker

IJskast

Diepvries

Hangmat

Kinder skelters en fietsjes

Trampoline

Direct aan het bos

 

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

600

500

Midweek

600

500

Week 

1050

750

In de zomervakantie is de Wildernis alleen per week te boeken!

Prijzen en beschikbaarheid