Breaking Bad 4 personen

Na kristalrijke avonturen in de Netflix-serie Breaking Bad, hebben Jesse Pink en Walter White hun Fleetwood Pace Arrow-lab op Camping Buitenland geparkeerd. Maar maak je geen zorgen, niemand weet ervan, dus je kunt hier veilig en in alle rust kamperen als een baas.

De 8,5 meter lange en 2,5 meter brede Amerikaanse camper heeft een traditionele zit aan de voorkant. Hier kun je tafelen, spellen doen, of zelf even achter het stuur kruipen. Ben je met vier personen dan klap je ’s avonds, geheel in camperstijl, de tafel omlaag voor een extra tweepersoonsbed. 

In het midden van de Pace Arrow is een kleine keuken met koelkast, vriesvak, (warmwater)kraan en een vierpits gasfornuis. Let’s cook ;) De kasten hebben ruimte voor proviand en kleding en er is genoeg servies om de buren uit te nodigen voor een Breaking Bad-diner.

Wil je buiten eten, of gezellig vóór de trailer zitten dan kan dat - ook als het plenst – op de brede vlonder onder het golfplaten afdak. Zit je liever in de zon, zet je stoel dan in het gras. Hier kun je lekker blijven zitten tot na zonsondergang en bij het kampvuur naar de sterren kijken.

Slapen
Opgemaakt tweepersoonsbed aan de achterzijde.
Tweepersoonsbed (zelf opmaken) aan de voorzijde. Setjes bedlinnen en handdoeken zijn aanwezig. Een campingbedje past eventueel in het woongedeelte. 

Douche
Via de vlonder loop je overdekt naar de badkamer aan de achterkant van de camper. Deze is voorzien van wastafel, toilet en regendouche (80 ltr. boiler).

Kampvuur
Hout is niet inclusief, maar kun je zelf meenemen of kopen bij de receptie. Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter. 

Fris?
Zet bij een frisse nacht de elektrische radiator aan, dan is het in deze volledig geïsoleerde camper snel warm.

Voorzieningen

Bedlinnen

Handdoeken (2 p.p.)

Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)

Keuken

Koelkast met klein vriesvak

Vierpits gasfornuis

Borden, glazen, bestek, pannen, schalen

Peper en zout

Percolator (voor koffie)

Melkopschuimer

Elektrische radiator

Badkamer met wc, wastafel en regendouche

80 ltr. boiler

Overdekt terras

Vuurplek 

Terrasstoelen

Picknicktafel

BBQ

*Geen huisdieren*

Verblijfskosten per 1 mei 2022

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

450

400

Midweek

450

400

Week 

800

700

In juni en september gelden doordeweeks laagseizoensprijzen en in de weekenden hoogseizoensprijzen. 

Prijzen en beschikbaarheid