De Hut

Midden in de natuur een plek van rust en vrijheid

We hebben een noodgebouwtje van een school nieuw leven ingeblazen, gebruik makend van natuurlijke materialen en vrijwel alles is circulair. We hebben alles helemaal zelf verbouwd en er heel veel liefde en tijd ingestopt (tezamen met zweet). Alles wat en hoe we het gemaakt hebben is zoals het ons het beste past, namelijk optimaal genieten van de natuur met alle voorzieningen en gemakken om je lekker terug te kunnen trekken, het gehele jaar door. 

Een plek op het achterste veld, aan de akker en met vrij uitzicht op het bos zodat je je daadwerkelijk door de omgeving en door de inrichting in een boshut waant. Waardoor je kan genieten van de ruimtelijkheid en rust maar ook zeer makkelijk de gezelligheid van de camping kan opzoeken. 

De slaapkamers liggen aan het privé bosje en de akker, met een extra buitendeur. De omgeving is heerlijk stil en via de extra buitendeur in de slaapkamer ben je meteen in het bos; uitkijkend over de akker kan je pas echt goed ontwaken. 

De woonkamer heeft grote openslaande deuren waardoor je direct over het veld richting het bos kijkt. Het enige wat je ziet is groen

Doordat de ruime veranda overdekt is en uitgerust is met een veranda kachel, is deze ook goed het gehele jaar met of zonder regen te gebruiken.

Buiten zijn er meerdere plekken en zitjes om optimaal te relaxen en gebruik te maken van het buitengevoel. Eventueel zelfs in het buitenbad kijkend over de akker.

De Hut is goed geïsoleerd en door de pelletkachel zeer goed, ook tijdens goeie vorst, warm te houden. Een ruime boiler met meerdere warmte standen voor zalig warm water in keuken en badkamer.

Kamperen met alle gemakken het gehele jaar door!

Twee slaapkamers (tweepersoonsbed 160 bij 200 en stapelbed 2x 90 bij 200). De Hut is perfect voor stelletjes met of zonder kinderen, maar ook voor mensen die er even alleen tussenuit willen.

Koude nachten?
Er liggen houtpellets in de Hut om de duurzame pelletkachel lekker aan te steken. Uiteraard hebben we een instructiebrief gemaakt hiervoor.

Fikkie stoken op de vuurplek?
Zakjes hout kan je kopen bij de receptie, maar je mag natuurlijk ook zelf hout meenemen.

Voor meer foto's klik hier

  • 4 personen
  • 2 slaapkamers

Voorzieningen

Binnen

Opgemaakte bedden
Badkamer met douche en toilet 
80 liter boiler
Handdoeken (2 p.p.)
Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)
Pelletkachel met thermostaat
4-pits gasfornuis
Borden, bestek, pannen
Nespresso apparaat en melkopschuimer
Spellen en (strip)boeken
Stokke kinderstoel
Dab radio en Bluetooth speaker
Huisdieren niet welkom

Buiten

Ruime en overdekte veranda met veranda kachel
Grote buitentafel op de veranda
Meerdere buitenzitjes 
Hangmatten
BBQ 

Indeling

Leefruimte met keuken, eettafel en zitgelegenheid.

Twee slaapkamers:

Slaapkamer: tweepersoonsbed 160 bij 200
Slaapkamer: stapelbed 2x 90 bij 200

Badkamer met wc en douche.

Prijzen en beschikbaarheid