Twin Peaks

Back to Nature in onze tipi Twin Peaks!

Van harte welkom in onze creatie; Twin Peaks geeft je een gevoel van ruimte, rust en comfort maar ook het gevoel van het buitenleven op camping BuitenLand.

De tipi is volledig gemaakt van hergebruikt hout en bestaat uit 2 puntvormige ruimtes die met elkaar in verbinding staan (woonoppervlakte is 70M2). De tipi is geïsoleerd met schapenwol. In de zomer blijft het er lekker koel en de winter blijft de warmte binnen. Door de enorme hoogte ervaar je een gevoel van ruimte maar tegelijkertijd ook gezelligheid. 

De achterste tipi biedt plaats aan 2 slaapkamers en een slaap/speelzolder. De grootste slaapkamer heeft een 2 persoonsbed en de andere kamer heeft een stapelbed. Verder is er boven in de punt nog een ruimte gecreëerd waar heerlijk gespeeld kan worden voor kids die al goed kunnen klimmen, maar er staat ook nog een bed voor de echte avonturiers. De Twin Peaks biedt plek aan maximaal 3 volwassenen en 2 kinderen. 

Omdat wij het kampeergevoel maar ook het comfort wilden behouden vind je in de tipi een keuken met een kleine boiler voor warm water, een tafelmodel koelkast, Nespresso apparaat  en natuurlijk genoeg potten, pannen en servies om een simpele maaltijd te kunnen bereiden op het 2 pits gasfornuis. Buiten staat nog een BBQ die natuurlijk ook gebruikt kan worden. Ook is er een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel.

De voorste tipi heeft een ruime leefruimte met veel licht en ramen die een mooi uitzicht bieden op het groen rondom onze plek en een houtkachel die de tipi binnen zeer korte tijd heerlijk verwarmt. De veranda en buitenkachel zullen je absoluut een geluksgevoel geven op mooie lange zomeravonden en voor de meeste kids is het roosteren van marshmallows een groot feest.

Achter de tipi in een klein stukje “bos” kun je nog een hangmat aantreffen om lekker in te relaxen en er kan ook een “hangstoel” worden opgehangen in de deuropening van de tipi.

Koude nachten?
Hout om de houtkachel aan te steken is inclusief. 

Fikkie stoken op de vuurplek?
Hout voor buitenhaard is niet inclusief. Hiervoor kan je zakjes hout kopen bij de receptie, maar je mag natuurlijk ook zelf hout meenemen. Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter! 

Voor meer foto's klik hier

  • 5 personen (max. 3 volwassenen)
  • 3 slaapkamers

Voorzieningen

Binnen

Opgemaakte bedden
Badkamer met douche en toilet
Handdoeken (2 p.p.)
Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)
Houtkachel
Gasfornuis 2-pits
Borden, bestek, pannen
Nespresso apparaat
Citruspers
Viervoeter welkom (maar niet op de bedden ;-))

Buiten

Buitenhaard
BBQ
Hangmatten
Speelgoed

 

 

Indeling

Leefruimte met keuken, eettafel en zitgedeelte

2 slaapkamers en een slaap/speelzolder:

Slaapkamer: 2 persoonsbed
Slaapkamer: stapelbed
Slaapzolder: 1 persoonsbed

Badkamer met douche en wc

Prijzen en beschikbaarheid