Kamperen

Kamperen

Lees hier onze laatste Corona-update. Denk aan je eigen en elkaars gezondheid en zorg voor eigen sanitair (of huur een dixie) en voor 1,5 meter afstand tussen de huishoudens. 

Per boeking kan je één plek reserveren voor maximaal 6 personen. Bij aankomst zoek je dan zelf een plek uit voor je tent, camper of caravan (die kan je van tevoren dus niet vastleggen, vrijheid blijheid!). Meerdere plekken geboekt? In de praktijk kan je vrijwel altijd naast je vrienden staan. 

Boek hieronder je kampeerplek! Donkergroene vakjes kun je aanklikken om te boeken. Lichtgroene data zijn wel beschikbaar, maar met een andere aankomstdatum. Wanneer data rood of grijs zijn, is het niet mogelijk om te boeken.

Het kampeerseizoen start met Pasen en loopt in 2020 tot 26 september. Tijdens Hemelvaart en Pinksteren werken we met arrangementen. 19/20 juni en 3/4 juli zijn ook afwijkend; lees de informatie voor je boekt. In de zomervakantie kun je alleen per week boeken (of op de dag zelf even bellen voor een bonnefooiplek). Van 21 tot 28 augustus is onze SPA-week. In die periode betaal je een toeslag van 10€ per nacht. Deze toeslag wordt automatisch toegevoegd bij het boeken.

Lees voor je boekt even onze meest gestelde vragen door!