Groepen

Domecilië

In verband met het Corona virus zijn de domes alleen als losse accommodatie (max. 4 volwassen per dome) te boeken kijk daarvoor hier. 

Wanneer de RIVM-maatregelen versoepelen zijn jullie weer van harte welkom als groep. Met je groep boeken voor later dit jaar? Mail dan even naar accommodaties@buitenland.com. 

Domecilië is een klein dorpje met vijf unieke dome-vormige huisjes die rond een grasveld met grote vuurplaats staan. De ligging is rustig, tegen de rand van het bos op het achterste veld van BuitenLand.

We hebben veel tijd en liefde gestoken in de Domes en zijn klaar met bouwen! Domecilië biedt nu plek aan groepen van maximaal 30 personen. 

De Domes hebben op het veldje een eigen (gezamenlijke) sanitairruimte met toilet en douche. Daarnaast maak je gebruik van de douches van de camping, op 250 meter lopen. De sanitairruimte en het toiletgebouw van de camping zijn vorstvrij, maar niet verwarmd.  

Klik op een van de domes hieronder voor meer foto's en informatie over indeling en voorzieningen.  

Boeken? 
Je kunt één of meerdere losse Domes boeken of het cluster van drie Domes naast elkaar. Reserveren kan voor een week (vrijdag-vrijdag of maandag-maandag), midweek (maandag-vrijdag) of een weekend (vrijdag-zondag/maandag) of een meervoud hiervan. Maandag en vrijdag zijn de wisseldagen. Rondom de feestdagen kunnen de wisseldagen en prijzen afwijken. Het is niet mogelijk om één nachtje in een dome te overnachten.  

Inchecken / uitchecken
Inchecken kan vanaf 16.00 uur op je aankomstdag. Uitchecken is om uiterlijk 10.00 uur op je vertrekdag. Wil je niet vroeg op staan, dan mag je ook altijd de avond van tevoren voor 21.00 uitchecken. 

Lees hier de Recron voorwaarden die van toepassing zijn op je reservering. Kosteloos annuleren kan alleen binnen 48 uur na het boeken.

De FAQ vind je hier

Dome los (tot 6 pers)
Meer info en reserveren
Domes 1, 2 en 3 (tot 18 pers)
Meer info en reserveren
Domes 4 en 5 (tot 12 pers)
Meer info en reserveren
Domes alle 5 (tot 30 pers)
Meer info en reserveren