Wim Hof training met Wiebe

Wim Hof Methode

 “Ervaar de kracht van ademhaling, breinsturing, kou en warmte”

Wiebe Otten (onze ijsman!) zal het komend hoogseizoen elke dinsdag van 13.00-16.00 op BuitenLand zijn om je onder te dompelen in een ijsbad en kou om te zetten in warmte. Waarom je dit zou willen?

De methode wordt steeds breder in de samenleving toegepast, in de winter zien we bijvoorbeeld steeds vaker mensen in het buitenwater zwemmen. Medische en wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de Wim Hof methode een grote invloed heeft op het versterken van de algehele gezondheid en het verbeteren van een aantal specifieke gezondheidsklachten. 

Tijdens de training wordt er gewerkt aan: 

  •  Ademhalingstechnieken
  •  Breinsturing, het beïnvloeden van fysiologische processen
  •  Koude training/ ijsbad
  • Warmte genereren op een natuurlijke wijze

De volledige workshop duurt maximaal 3 uur en zijn € 45 (minimaal 4 personen). Op aanvraag kunt u zich persoonlijk of in kleine groepen laten coachen op een aantal thema’s, zoals levensstijl, ont-stressen, omgaan met chronische pijn, herstellen van depressie en burn-out, en andere hulpvragen. 

Fris en vitaal: elke woensdag 9.00-10.00 uur op het ijs- en saunaveldje.

Onder de stretchtent beginnen we met de beroemde Wim Hof ademhaling. Door de specifieke methode van ademen creëer je direct meer energie. Met fysieke oefeningen, breinsturing en gerichte ademhaling controleer je jouw stresssysteem en dompel je je onder in een ijsbad.

Fris, vitaal en ontspannen start je de dag!

Aanmelden: online of bij de inschrijfbalie
Kleding: Jogging/yogakleding (warme kleding tijdens het ademhalen, of een 
extra deken of slaapzak), slippers, badkleding en handdoek, yoga matjes zijn er! Kosten: € 15,-

Boek hieronder je toegangskaartje (LET OP: maximaal 4 uur van te voren te boeken!) of kom langs bij de inschrijfbalie tussen 9.30 en 11.00. 

Er is een minimun van 4 personen om de sessie door te kunnen laten gaan. Als de sessie niet doorgaat krijg je optijd bericht en je geld terug!