Einde Zomerfeest!!! 30 september

 

BuitenLand S01 zit er bijna op, wat was het een te gek eerste seizoen! Wat begon met een geweldig openingsweekend werd gevolgd door een hele fijne drukke zomer. Daarom willen we graag ook het einde daarvan met jullie vieren met het Einde Zomer S01 Feest op BuitenLand!


In de middag nemen we jullie mee op een ontdekkingstocht langs bijzondere plekken op de camping waar jullie op intieme sessies met o.a. pianiste Muriel Bosdorp, Singersongwriter Timo De Jong en Papaformigas worden getrakteerd. 


Onder andere The Soul Travelers en SoulTrash staan 's avonds op het BuitenLand podium, maar we hebben ook nog een bijzondere verrassing in het bos.

Dj's Bunkerface & El Rub-a-Dub ft Zender (je kent ze nog van het huisje tijdens het openingsweekend!) zullen de nacht inluiden met hun funky beats!

Kom je volgend weekend het einde van de zomer vieren? Boek dan hier! Let op: je kunt tot max 4 personen (plus evt kinderen) boeken op 1 kampeerplek. Bij meer personen geeft het systeem een error. We zitten dus nog niet vol, gewoon een extra kampeerplek aanvinken in dat geval!


Er zijn ook dagkaarten verkrijgbaar (€10 volw / €5 kinderen, vol=vol): kopen bij de receptie of reserveren via post@buitenland.com.

 

Oh en niet onbelangrijk: natuurlijk hebben we heerlijk eten en drinken van o.a. onze eigen BuitenBar, BombaschaMadame Jeannette en Plantage Onverwacht!