Bewust Verbonden Ademsessies

Duik de diepte in!

Vanaf juni is de adem-yurt er weer. Een dik uur helemaal voor jezelf, over jezelf, duik bij jezelf naar binnen en geef jezelf de aandacht die je verdient.

Een bewust verbonden ademhalingssessie neemt je aan de hand en schijnt licht op wat gezien mag worden. Een ademsessie is verhelderend, vitaliserend, ontgift en je leert jezelf nog beter kennen. Wat soms in een gesprek moeilijk gaat, lukt met deze ademtechniek vaak wel. Bewust verbonden ademen is een geweldige manier om heel snel en doelgericht bij je gevoel te komen, je gevoelens te doorvoelen en los te laten. Je kunt jezelf bevrijden van angsten, belemmeringen, negatieve overtuigingen en herinneringen uit het verleden. Daardoor ontstaat er weer ruimte in je hoofd. 

Boek nu van te voren je sessie!

De sessie duurt 2 a 2 ½ uur, waarvan je ongeveer een uur verbonden ademt op muziek. Je wordt begeleid door ervaren ademcoaches. En goed om te weten: Neem een waterfles, warme sokken mee en trek makkelijk zittende kleding aan.

De data voor de ademhalingssessies zijn: 

5, 11, 14 en 25 juni
Tijdstip: 19:30
Duur: 2 – 2,5 uur 

(Maximaal 7 deelnemers en €55 per persoon)

Individuele sessies zijn te boeken in dezelfde weekenden. 
Prijs voor een individuele sessie: € 100,-
Duur: 2 uur

In juli en augustus zijn we er juist op maandag/dinsdagavond met de groepssessie (Maximaal 7 deelnemers en €55 per persoon)

Individuele sessies zijn te boeken op maandag/dinsdag en dinsdag/woensdag overdag. 

11/12, 18/19 en 25/26 juli

1/2, 8/9, 15/16, 22/23 en 29/30 augustus

(Maximaal 7 deelnemers 55 euro per persoon)

Tijdstip: 19:30

Prijs voor een individuele sessie: € 100,-
Duur: 2 uur