Onze droom begint hier

Op één van de allermooiste plekjes van Drenthe gaan wij, vijf ondernemende vrienden, onze BuitenLand-droom de komende jaren met jouw hulp vormgeven.  Een plek waar dromen uit kunnen komen.

Camping BuitenLand ligt op een terrein van maar liefst 9 hectare, vlak onder Nieuw-Amsterdam tussen een kristalhelder zwemmeertje en een prachtig bos. 

Een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is en waar zelfbouwers en architecten alle vrijheid krijgen om te bouwen aan hun ideale vakantiehuis. Stuk voor stuk unieke huisjes die, als ze klaar zijn, te huur worden aangeboden op deze website. 

Op zoek naar de rust

BuitenLand is de ideale plek om tot rust te komen en even te ontsnappen aan onze hectische wereld. Een plek waar je met de hele familie naartoe kan, maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.  

De BuitenBar is het kloppende hart van de camping. Een plek die aanvoelt als een huiskamer en waar Johan en Hans iedere dag een gezonde en duurzame maaltijd op tafel zetten.  En ook voor de mensen die ’s avonds  nog even een drankje willen drinken is de BuitenBar de ideale plek! 

Maar je kan ook gewoon een vuurtje aansteken voor je tent en onder de sterren een biertje drinken.

BuitenLand bruist van de energie en de activiteiten: bijna dagelijks zie je de camping een stukje mooier worden. Mensen bouwen aan hun huisjes en elke maand zijn er nieuwe dingen te zien en te beleven.