BUITENBAR

De Buitenbar is het hart van de camping. De plek waar gasten elkaar ontmoeten en die aanvoelt als een huiskamer. Er vinden regelmatig activiteiten plaats in en rondom de Buitenbar. Er is regelmatig een singer songwriter en soms een band op het podium. Het volledige programma staat steeds op het krijtbord bij de speeltuin!

BuitenLand streeft er naar haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit zie je ook terug op onze kaart. We zijn er trots op dat we verschillende biologische siropen schenken, die we aanvullen met (bruisend) water uit onze tap. Op deze manier vervoeren we niet onnodig water en verzamelen we niet onnodig veel afval van verpakkingen en flesjes. Daarnaast kiezen we ook voor lokaal, en kan je bijvoorbeeld de speciaalbieren op fles van de brouwerij de Veteraan uit Emmen bij ons bestellen. We hebben ook verschillende speciaalbieren op de tap. Op dit moment hebben we Ur-Pilsner, Lentebock, Ur-Weizen, Ur-Hop en Op-Stoom een eigenwijs lekkere IPA. Ur staat voor 100% biologische pilsner van uitsluitend biologisch geteelde gerst- en hopsoorten.

Keuken
Het duurzame beleid van de bar voeren we ook door in de keuken. Er is veel aandacht voor vegetarische gerechten vanuit de overtuiging dat het zinvol is om minder vlees te eten, voor zowel de mens als de natuur. Maar als we dan tóch vlees eten, laat het dan van de beste kwaliteit zijn waarbij het welzijn van de dieren voorop staat! Daarom hebben we een samenwerking met Zorg & Natuur voor de levering van 'Drents natuurvlees'. En ook één van onze lekkerste snacks komt uit de buurt: de handgedraaide kroketten (ook geschikt voor de vegetariër) van Krokettenkunst uit Nieuw-Weerdinge.

Openingstijden.

Tijdens het openingsweekend, Pasen, Pinksteren, Hemelvaart en de zomervakantie zijn we de hele week open. In de ochtend kun je terecht voor koffie en broodjes, vers geleverd door onze lokale bakker. S’middags bieden we heerlijke lunch opties aan en in de avond serveren we wisselende gerechten.

Momenteel zijn we open vanaf 9.00. We hebben regelmatig lekkere dag specials, die je op het bord bij de bar kunt vinden. We sluiten de deuren om 21:00 behalve op vrijdag en zaterdag, dan zijn we open tot 00.00/01.00.


Komt dat zien en proeven!