BUITENBAR

Het hart van BuitenLand

De BuitenBar is het kloppend hart van BuitenLand; de plek waar je de krant leest, een spelletje speelt, je even terugtrekt met je laptop, maar vooral de plek waar je elkaar ontmoet en omarmt. Met grote regelmaat organiseren we activiteiten: singer-songwriters en bands op het podium, een stoelendans voor volwassenen of onze legendarische Pubquiz. Hier vind je de programmering op onze website.

Ook dit seizoen hebben we weer een berg lekkere en leuke producten voor jullie verzameld. Nieuwe drankjes zoals Kumasi van het sap van de cacaoboon, vegan ijsjes van Montgomery, natuurwijn van Karakter, onze vertrouwde en nieuwe biertjes van Gulpener. We stellen hoge eisen aan dierlijke producten en serveren bijvoorbeeld Drents Natuurvlees van Zorg & Natuur.   

We hebben de borrelkaart uitgebreid en je kunt natuurlijk terecht voor een koffietje, lunch, tosti’s, salades en diner. In het weekend staat ook de steenoven aan die pizza’s bakt waar we de hele winter naar uitkijken!

Dus waar wacht je op… 
Kom gezellig langs!

Openingstijden

Tussen Pasen en de herfstvakantie is onze BuitenBar elke dag geopend.

De BuitenBar is open voor iedereen, dus ook mensen die niet op BuitenLand verblijven!

Weekenden en vakanties

In de weekenden en vakanties tussen april - september zijn we van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat open met een uitgebreide kaart, en op de meeste dagen staat de steenoven aan voor pizza's.

Midweken buiten de vakanties

De BuitenBar is in deze periode een fijne huiskamer waar je terecht kan voor een koffie, biertje of tosti.
Kampvuursoep tussen de bomen achter het podium op inschrijving