Accommodaties - veelgestelde vragen

Accommodaties

Moet ik mijn boeking in één keer betalen?

Het is voor jou en voor ons handig als je gelijk na het boeken betaalt via de link in de mail, maar het is ook mogelijk in termijnen te betalen. Minimaal 25% aanbetaling moet wel binnen 48 uur bij ons binnen zijn. En het overige geld moet dan drie maanden voor je aankomstdag betaald zijn. Neem contact met ons op als je dit wilt. 

Wat zijn de voorwaarden van boeken?

Wij zijn aangesloten bij Recron. Tijdens het boeken ga je akkoord met hun voorwaarden. Kosteloos annuleren kan alleen tot 48 uur na het boeken.

Kan ik ook op een andere dag aankomen?

De aankomst- en vertrekdagen voor onze accommodaties staan vast. De wisseldagen zijn maandag en vrijdag, tijdens de feestdagen kan dit afwijken. Het is niet mogelijk om één nachtje in een huisje te slapen. Althans, je bent vrij om te komen en te gaan wanneer je wilt, maar je boekt een vaststaande periode.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?

Inchecken kan vanaf 16.00. Op aankomstdagen is er tot 20.00 iemand aanwezig in de receptie (in het laagseizoen tot 18.00). Kom je later aan, laat het ons dan even weten! Uitchecktijd is uiterlijk 10.00 op je vertrekdag. Geef altijd een seintje als je vertrekt! Eerder inchecken of later uitchecken kan soms in overleg.

Kan ik een huisje huren als de camping dicht is?

Ja! Een aantal van onze huisjes is winterproof. Tussen oktober en april kan je op Buitenland heerlijk in de natuur tot rust komen.

 

Activiteiten

Wat voor activiteiten zijn er?

Wij organiseren in de drukke weekenden en in de zomervakantie dagelijks bijzondere, stoere en unieke activiteiten voor jong en oud. Verwacht bij ons geen kinderanimatie met berenpak. Om een idee te krijgen van wat we wel doen, kijk op onze pagina met activiteiten. Neem tijdens het laagseizoen lekker spelletjes, een goed boek en je zwemkleding mee om jezelf te vermaken.

In de herfst en winterperiode organiseren we geen vaste tijden en is BuitenLand een plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur. Er is genoeg te doen in de buurt en we geven je uiteraard graag tips!