Schrijfretraite

Op 15 september keert auteur Anke Kranendonk terug naar BuitenLand voor een schrijfretraite op de camping (vrij-zo). De inspirerende omgeving en prikkelende oefeningen van Anke geven je frisse energie, of je nu al jaren aan een boek werkt of nog niet eens een idee hebt maar wel voelt dat je wilt schrijven. Nu open voor aanmeldingen in een arrangement met kampeerplek of kant-en-klare belltent!

Over Anke
Deze retraite wordt begeleid door Anke Kranendonk, een gerenommeerd auteur voor zowel kinderen als volwassenen. Anke geeft onder meer les op de Schrijversvakschool en de Schrijversacademie en is al jaren een bekend gezicht op camping BuitenLand.

Over het programma
Vrijdag is de aankomstdag. We eten samen en maken kennis met elkaar. Voor degenen die geen vastomlijnd plan voor het weekend hebben, voorziet Anke in een schrijfopdracht voor de komende dagen. Op zaterdag en zondag zul je diverse oefeningen doen die bedoeld zijn om je creatieve brein te stimuleren. Op deze dagen is er ruimte om Anke en elkaar te spreken over je werk, vragen te stellen en tips uit te wisselen. Er is tijd om zelf te schrijven en je kunt feedbackrondes verwachten. Op zaterdagavond maken we een groot kampvuur en lezen we voor. Zondagmiddag lunchen we samen en daarna kun je kiezen of je nog even blijft of naar huis wilt gaan.

Over het arrangement
Keuze uit 2 arrangementen: kampeerplek of kant-en-klare belltent.
De retraite is Inclusief 3 (vegetarische) maaltijden: avondeten op vrijdag en zaterdag, lunch op zondag

Let op: Gaat pas door met minimaal 5 aanmeldingen