NAAIERIJ REPAIR

Drie jaar geleden zijn Isabel en Roosmarijn de Naaierij gestart, omdat ze zich ergerden aan de overconsumptie van kleding en de slechte werkomstandigheden rond de fast-fashion industrie. Ze zijn gevestigd in Den Haag en komen deze zomer voor de tweede keer naar BuitenLand! Met de workshops van de Naaierij willen ze mensen graag helpen om met een meer creatieve en bewuste blik naar kleding te kijken en hen te leren zelf kleding te repareren of vermaken. Van 17 juli t/m 22 juli bieden ze de volgende workshops:

18-07, 19-07 & 22-07 KIDSCLUB PODIUMBEEST: 

De Naaierij staat op camping Buitenland klaar om samen met jou een podium outfit te maken waarmee je zeker de show gaat stelen. 

We nemen tweedehands kleding, stoffen, kralen en glitters mee, zodat jij je innerlijke artiest en designer naar buiten kunt laten. 
Jij ontwerpt, wij helpen je met naaien en je outfit realiseren! Later kun je jouw outfit aan de hele camping showen tijdens de modeshow.
 

19-07 MODESHOW: Toon jouw outfit/kunstwerk met de rest van de camping tijdens de modeshow. 

20-07 NAAIERIJ REPAIRCAFÉ: In anderhalf uur kun je tijdens het reparatiecafé op camping Buitenland samen met de Naaierij jouw kleding leren of laten repareren. We leren je repareren, borduren, naaien, alles zodat jij jouw kledingstuk weer kunt dragen. Ook kun je door ons je kleding aan laten passen. Hierdoor hopen we dat je jouw kleding langer zult dragen.