Inner Wilderness Walk

Durk Kramer komt ook dit jaar naar BuitenLand om met groepen, gezinnen en individuen de natuur in te gaan en je te leren hoe de natuur je in balans kan brengen met je innerlijke puurheid. Op een speelse manier brengt Durk je diep in contact met het bos, jezelf en je gezin.

SHARING NATURE WALK 
Spelvormen voor natuurbewustzijn

Directe natuurervaringen voor ouders en kinderen, families en groepen. De dynamische en ervaringsgerichte spelvormen en activiteiten prikkelen de nieuwsgierigheid en maken enthousiast. We gaan wandelen, rennen, observeren en ontdekken. De wandeling helpt het denken tot rust te brengen en het hart af te stemmen op de schoonheid van de natuur. Ervaar de overvloed die er is in de natuur, als je heel aandachtig kijkt, luistert, voelt en proeft. Voel je verbonden met elkaar door aandacht, creativiteit en het delen van je ervaringen. De spelvormen van Sharing nature zijn geschikt om met kinderen en volwassenen te doen. Ga mee op pad, en beleef een avontuur voor de zintuigen!

Sharing Nature® is ontwikkeld door Joseph Cornell, een natuur pedagoog, die ontdekte hoe je door spel, vreugde en sereniteit, de verbinding met de natuurlijke wereld kunt ervaren. Kijk voor meer informatie op sharingnature.nl


INNER WILDERNESS WALK 

In ieder van ons schuilt een aangeboren wijsheid. Onbewust weet je wat goed voor je is, welke weg je mag gaan, waarom dezelfde uitdagingen steeds terugkomen….  Tijdens een Inner Wilderness Walk verbind je je met de natuur en ontdek je welke antwoorden er voor je klaarliggen. Als ‘vanzelf’ en in je eigen tempo. Zo ervaar je ook heel direct het intuïtieve weten dat die wildernis daarbuiten ook in jou zit. Down to earth. Weer of geen weer. Lekker het bos in! A true nature experience.

De basis van deze twee uur durende groepswandeling is natuurcoaching. Hierbij wordt de natuur actief ingezet als tool in het proces van groei en ontwikkeling. Alles in de natuur spiegelt dat wat het leven je nu wil laten zien. De kern van waar je tegenaan loopt. Een verlangen. 

Kies je daarnaast voor een één op één-vervolgsessie, dan gaan we dieper in op wat je tegenhoudt, waar het niet stroomt. Tevens richten we ons op wat jou voedt, je hulpbronnen. Deze sessie ondersteunt jou de inzichten die je tijdens deze retraite opdoet om te zetten naar het leven van alledag.

May we all walk in beauty. 

De aanmoediging om te ‘wandelen in schoonheid’ is afkomstig uit de indiaanse Navajo traditie. Het betekent in contact zijn met het Universum en met Moeder Aarde. Het is in contact zijn met je puurheid, met je vuur en met je ware natuur. In die schoonheid gaan staan en handelen, dat is de ware zin van wandelen in schoonheid.

Data:

Donderdag 11 mei 14.00 - 16.00
Donderdag 02 juni 14.00 - 16.00

Meer data volgen
Bekijk de website van Durk 

Tijdens de Driedaagse Retraites in mei en juni begeleid Durk een Inner Wilderness Walk.

Durk Kramer