HAND POKE TATTOO

Hai!
Ruben is de naam, en later in m’n jeugd de bijnaam Chi(co) gekregen, welke m’n moeder lang gebruikt heeft. Ik ben Chi blijven gebruiken, vroeger in graffiti, en later als Chi.pokes.
Chi, levenskracht, levensenergie, mooi en krachtig woord, wat ik op latere leeftijd alleen maar meer ben gaan waarderen! Mijn grootse passie sinds ik weet, is kunst en tatoeage. Na veel oefenen, ben ik sinds een jaar of 2 ook écht aan de gang gegaan, en het als werk gaan doen. Ik ben me gaan focussen op hand poke tattoos, zonder machine.
Het langzame proces, authentiek kan ik wel waarderen en hierin kan ik me onderscheiden. Ik maak veelal klein werk, met een grote betekenis! En veel op verzoek van de ontvanger.
Handpoke beschadigd de huid ook veel minder, en is vrijwel direct ‘genezen’. Door de techniek ‘sluit’ je de huid meteen weer. Dit geeft weinig tot geen korstjes, en hierdoor weinig last van zon en water! Perfect voor de zomer! Hiermee is het ook erg geschikt voor gevoelige stukken huid zoals vingers.
Afijn! Mocht je interesse gewekt zijn… check gerust m’n insta: @chi.pokes
Ik zal van 6 t/m 17 augustus op BuitenLand te vinden zijn. En regelmatig een dagdeel prikken voor vakantie prijzen. De tattoo's kunnen in verschillende grote worden gezet maar.. hoe groter de tattoo hoe groter het tijdsblok! Elk tijdsblok is ingericht op een tattoo van 1cmx1cm. Wil je een grotere? Neem dan contact op met Chiara 06-13094991. 

Wees welkom en boek hieronder je sessie!
Groet'n, Ruben