Corona nieuws

Corona update, laatste update 3 juli 2020


Veranderingen per 3 juli

Goed nieuws; vanaf 1 juli mag er versoepeld worden dus kan er weer wat meer tijdens het hoogseizoen! Daar zijn we erg blij mee want dit betekent dat BuitenLand steeds meer gaat bruisen! Lees hieronder wat de versoepelingen betekenen voor jouw verblijf vanaf 3 juli op BuitenLand.

Kamperen
Door de versoepelingen gaan vanaf 3 juli onze beide toiletgebouwen weer helemaal open. Houd je aan de 1,5m afstand en geef de ander de ruimte. Zie je dat het druk is, wees dan flexibel en kom later even terug. Dan kan iedereen zorgeloos douchen.

Er wordt regelmatig schoongemaakt, met extra aandacht voor alle contactpunten. Zie je iets dat niet in orde is? Geef het dan even door bij de receptie.

De dixies op de kampeervelden worden vrijdag 3 juli opgehaald.

Bell-tent “met je voeten in het zand”
Je privétoilet blijft dit hele seizoen staan. Douchen kan in het toiletgebouw een veldje verderop.

Bell-tent met eigen sanitair
Heb je één van de nieuwe 28 Bell-tenten met eigen sanitair geboekt? 
Dit sanitair blijft de hele zomer staan.

Accommodaties
Accommodaties hebben eigen sanitair en een eigen keuken, dus die kunnen gewoon verhuurd worden. Je mag ook weer met meer dan 1 huishouden in een accommodatie verblijven, maar alleen als je de 1,5m afstand tussen losse huishoudens kan waarborgen.

Een Dome in Domecilië geboekt? Vanaf 3 juli heb je een sanitairunit voor jezelf of deel je deze met maximaal 1 andere dome. Verder zijn de toiletgebouwen weer open dus daar kan je ook gebruik van maken.

BuitenBar
De BuitenBar draait weer! Er mag ook weer op ons terras of binnen gegeten en gedronken worden. Grote groepen bestaande uit verschillende huishoudens kunnen helaas nog niet allemaal aan één tafel eten. Er geldt een maximum van twee huishoudens per tafel.

Programmering
Er is vanaf 3 juli elke dag van alles te doen voor jong en oud! De activiteiten staan elke vrijdag op het programmabord bij de bar voor de week erna. Voor sommige activiteiten geldt een maximaal aantal deelnemers en moet je inschrijven bij de receptie (tijdens openingstijden). Bij sommige activiteiten word je gevraagd 1,5m afstand te houden. 

Dansen bij het podium zit er voorlopig nog even niet in maar we gaan natuurlijk wel een hoop muziek programmeren! Ook zal je ons bij je eigen plekje regelmatig voorbij zien komen. Bijvoorbeeld in de ochtend met een Frans muziekje en croissantjes of ‘s middags met een rondrijdend cocktailbarretje. We hebben nog veel meer in petto dus laat je verrassen!

Zwembad
Het zwembad gaat vanaf 6 juli weer gedeeltelijk open en vanaf dan kan je in verschillende tijdslots deelnemen aan zwemactiviteiten. Spontaan het zwembad in plonzen, zal deze zomer niet gaan. Wel ligt het natuurbad Zandpol naast de camping, waar je altijd terecht kan voor een duik. Er geldt voor sommige activiteiten een maximum aantal deelnemers. Wie er wanneer kan zwemmen, staat op het bord bij het zwembad.

Belangrijk voor ons allemaal
De landelijke maatregelen gelden ook op BuitenLand, dus houd altijd 1,5 meter afstand (m.u.v. huishoudens). Voorkom groepsvorming (hoe leuk je buren ook zijn!). Was je handen; er zijn op meerdere plekken handpompjes met desinfecterend schuim te vinden. Word je verkouden? Dat betekent zand op het kampvuur en huiswaarts navigeren!

Hopelijk tot snel op BuitenLand!