Corona nieuws

Corona update, laatste update 14 mei 2020
We zijn weer een persconferentie en een stapel nieuwe plannen rijker! Lees hier onder onze update. Iedereen met een kampeerboeking tot 1 juni heeft een e-mail ontvangen met informatie. Check je spambox voordat je contact opneemt. 

Douchen, plassen, wassen
Het duurt nog even voor onze toiletgebouwen weer open mogen op 1 juli, maar wij hebben voor de tussentijd vast het een en ander in werking gezet zodat je toch lekker schoon blijft tijdens je verblijf op BuitenLand!

Vanaf 21 mei tot wanneer het nodig is kan je gebruik maken van douchecabines die buiten het toiletgebouw staan. Je huurt een warme douche met je gezin en daarna wordt hij gereinigd voor de volgende gebruiker. Je reserveert de douches in de receptie.

We hebben een deel van de kampeerplekken voorzien van een privé toiletcabine. Bij het boeken kan je aangeven of je hier gebruik van wil maken. Als je al een boeking hebt kan je de receptie een mail sturen om een kampeerplek met eigen wc te reserveren. Je mag natuurlijk ook nog steeds zelf een wc-tje meenemen die je leegt op de daarvoor bestemde plek. 

Bij de toiletgebouwen zijn warmwater tappunten voor je afwas. Als het niet druk is kan je ook op 1,5 m afstand gebruik maken van de buiten afwastafels. 

Bar
In alle weekenden en in de vakanties ook door de week heeft de BuitenBar een bezorg of afhaalservice. Vanaf 1 juni kan je weer op ons terras terecht waar de afgelopen week een nieuw kunstwerk is verrezen! 

Programmering
Vanaf 11 mei is er weer meer mogelijk in de programmering voor volwassenen. Yogalessen kunnen weer tot 10 personen, een massage en de ijstrainingen kunnen we weer oppakken! We zijn nu volop bezig de nieuw vrijgekomen ruimte in te vullen en een mooie programmering samen te stellen. 

Daarbij zullen we nog steeds rekening moeten houden met het voorkomen van veel mensen op een plek. En dus zul je ons, zittend bij je eigen plekje regelmatig voorbij zien komen. Bijvoorbeeld in de ochtend met een Frans muziekje en croissantjes of ‘s middags met een rijdend oesterbarretje. We hebben nog veel meer in petto dus houd de website goed in de gaten!

30 nieuwe verhuurtenten met privé sanitair
Op de accommodatievelden staan verspreid tussen de huisjes 30 nieuwe Belltenten met inrichting en een eigen douche en wc. Kijk hier voor alle informatie en foto’s, ze zijn net online gezet dus nog het hele seizoen beschikbaar! 

 

Accommodatieverhuur
De verhuur van accommodaties met eigen sanitair mag gewoon doorgaan. Onze groepsaccommodatie Domecilië is tot nader orde alleen los te boeken (1 huishouden per dome).

Belangrijk voor ons allemaal
Onze vriendelijke Coronaburgemeester loopt rond om je te herinneren aan de regels mocht dat nodig zijn. Maar verwacht ook een overheidsinspectie die geldboetes en zelfs sluiting van BuitenLand als middel kan inzetten om ervoor te zorgen dat de regels nageleefd worden. Houd dus altijd 1,5 meter afstand. Voorkom groepsvorming (hoe leuk je buren ook zijn!). Was je handen; er zijn op meerdere plekken handpompjes met desinfecterend schuim te vinden. Word je verkouden? Dat betekent zand op het kampvuur en huiswaarts navigeren! 

Hopelijk tot snel op BuitenLand!