Corona nieuws

Corona update, laatste update juli 2021

Hieronder lees je de meest recente coronamaatregelen die gelden tijdens je verblijf op BuitenLand. Wat fijn dat er zoveel versoepeld kan worden. Slechts een paar dingentjes om rekening mee te houden totdat alles écht weer normaal is. 

Je hoeft geen testuitslag of vaccinatiebewijs te laten zien om BuitenLand te betreden. 

Het terras is open van 08:30 tot 00.00. De tafels staan op gepaste afstand van elkaar. We bedienen weer op het terras maar je kunt ook afhalen en neerstrijken op picknicktafels verderop op BuitenLand of bij je eigen tentje. Ons rijdende podium brengt optredens langs de velden en zodra het kan staan de muzikanten ook weer op het grote podium van het terras, of tussen de varens in het bos. 

Alle kinderactiviteiten gaan gewoon door.

Yoga is in de buitenlucht onder de stretchtent op 1,5 meter afstand. Voor volwassen activiteiten is inschrijven en een gezondheidscheck nog even nodig. 

Sinds de versoepelingen van 28 april mogen accommodaties geboekt worden met maximaal 4 volwassenen uit verschillende huishoudens plus kinderen! Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je boeking coronaproof is. De 1,5 meter afstand tussen losse huishoudens (m.u.v. kinderen < 13 jaar) geldt ook binnen je accommodatie. Moet je annuleren wegens aangepaste maatregelen, klachten of quarantaine? Dan gelden de annuleringsvoorwaarden (Recronvoorwaarden). Een goede reisverzekering kan hierin een uitweg bieden.

Verder gelden ook op BuitenLand natuurlijk dezelfde Corona-maatregelen als voor de rest van het land. 

Tot op BuitenLand!