Corona nieuws

Corona update, laatste update 14 okt 2020
Hieronder lees je de meest recente coronamaatregelen die gelden tijdens je verblijf op Camping BuitenLand. De update is aangepast na de laatste persconferentie van 13 oktober 2020. Zoals bekend gelden de maatregelen vanaf 14 oktober 22.00.

Belangrijk voor ons allemaal 
Op vakantie gaan (kamperen of in een huisje verblijven) op Camping BuitenLand is nog steeds mogelijk, ook met de nieuwe maatregelen. Maar zoals overal geldt, houdt 1,5m afstand (m.u.v. losse huishoudens en kinderen < 13 jaar). Voorkom groepsvorming (hoe leuk je buren ook zijn!). Was je handen; er zijn op meerdere plekken handpompjes met desinfecterend schuim te vinden. Word je verkouden? Dat betekent zand op het kampvuur en huiswaarts navigeren! En vergeet niet om je te laten testen. En last but not least, kom niet naar BuitenLand als je corona verschijnselen hebt. 

Kamperen
Het kampeerseizoen loopt t/m 25 oktober. Ons toiletgebouw is open, maar wel met de nodige aanpassingen. Houd 1,5m afstand en geef elkaar de ruimte. Er wordt regelmatig schoongemaakt, met extra aandacht voor alle contactpunten. Zie je iets dat niet in orde is? Geef het dan even door bij de receptie.

Accommodaties
Onze accommodaties zijn open voor verhuur. Houd je aan de landelijke maatregelen tijdens het boeken en zorg dat je boeking coronaproof is. Kom je niet allemaal uit hetzelfde huishouden? Dan mag je vanaf 15 oktober met maximaal 4 personen in een huisje verblijven, mits natuurlijk alle huishoudens op 1,5m afstand kunnen slapen. Daarom is elk huisje voor een max. aantal volwassenen boekbaar. Voor mensen uit één huishouden en kinderen jonger dan 13 jaar geldt het maximum van 4 personen en de 1,5m afstandsregel niet. 

Een Dome in Domecilië geboekt? Je hebt dan een sanitairunit voor jezelf of deelt deze met maximaal 1 andere dome. Verder is het toiletgebouw bij de bar open dus daar kan je ook gebruik van maken. Vanaf 23 november blijft 1 sanitairunit bij de Domes open en maak je verder gebruik van het toiletgebouw bij de  bar (ca. 200 meter lopen). 

Op je boeking zijn de Recronvoorwaarden van toepassing, lees deze even door, dan weet je precies waar je aan toe bent! Als je toch onverhoopt wil annuleren, houd er dan rekening mee dat annuleren niet kosteloos is. 

BuitenBar
Door de nieuwe landelijke coronamaatregelen is de bar en ons terras vanaf 14 oktober 22.00 gesloten. Van 15 t/m 25 oktober zijn er take away mogelijkheden of verrassen we je zo nu en dan met een bezorgservice! Wanneer er wat te bestellen is, staat ook op krijtbord bij de bar. 

Elke dag ‘s morgens tussen 9.00 en 11.00 is er koffie take away vanuit het luik. Hier haal je dan ook je broodbestelling op. Geef je broodbestelling door tussen 9.00 en 11.00 bij de bar, voor de dag erna. 

's Avonds verzorgen we het volgende: 
Vrijdag 16 oktober:  frietjes & snacks take away
Zaterdag 17 oktober:  pizza bezorgservice (op inschrijving! te bestellen tot 16 oktober 17.00) 
Woensdag 21 oktober:  burgers & snackbar take away
Vrijdag 23 oktober:  frietjes & snacks take away
Zaterdag 24 oktober:  pizza bezorgservice (op inschrijving! te bestellen tot 23 oktober 17.00) 

Pizza's en álles wat je moet weten!
Op zaterdag 17 en 24 oktober tussen 17.00 en 20.00 uur gaan we pizza’s bakken en komen we deze bezorgen! Je kunt je bestelling mailen naar buitenbar@buitenland.com. Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 16 oktober 17.00 of 23 oktober 17.00 uur. 
Je kunt kiezen voor levering in de volgende tijdslots: 
17.00 - 17.30 uur
17.30 - 18.00 uur
18.00 - 18.30 uur
18.30 - 19.00 uur 
19.00 - 19.30 uur
19.30 - 20.00 uur.

Is je opgegeven tijdslot al vol? Dan krijg je een ander tijdslot toegewezen. Zet bij je bestelling welke pizza’s je wilt en voor welke accommodatie of kampeerplek het is. Er is een beperkt aantal pizza’s voorradig, dus wees er snel bij!! Maximaal 4 pizza’s per bestelling, anders worden ze koud.  

Je kunt kiezen uit de volgende pizza’s: 
Pizza Margherita € 11,50
Pizza Geit, Biet, Rode ui  (Geitenkaas, gekarameliseerde rode ui, rucola, bietjes) € 13,50
Pizza Geit, Biet, Rode ui met pancetta € 15,00

Herfstvakantieprogrammering
Vanaf 15 oktober zorgen de nieuwe coronamaatregelen voor veranderingen in onze herfstvakantieprogrammering! De activiteiten staan vrijdag bij aankomst op het programmabord bij de bar. Alle activiteiten voor kinderen onder de 12 jaar gaan door, dus breng je kroost en haal ze na de activiteit weer op. We zullen goed voor ze zorgen! ;-) Voor alle activiteiten voor iedereen boven de 12 jaar geldt: max. 3 deelnemers per activiteit. Uiteraard moet je je inschrijven en word je gevraagd 1,5m afstand te houden. Verder zullen we je af en toe verrassen bij je huisje of op je kampeerplek! En je kunt nog wel naar de kapper óf kapper Claire komt naar je toe! 

Tot op BuitenLand!