Corona nieuws

Corona update, laatste update 29 januari 2021

Hieronder lees je de meest recente coronamaatregelen die gelden tijdens je verblijf op Camping BuitenLand. 

ACCOMMODATIES
Op vakantie gaan op Camping BuitenLand is gelukkig nog steeds mogelijk. De verhuur van onze accommodaties mag doorgaan dus als de muren thuis op je af komen, boek dan lekker een van onze huisjes. In je vakantiewoning gelden dezelfde maatregelen als thuis. Je kunt als 1 huishouden (wonend op hetzelfde adres) een extra persoon meenemen, mits je 1,5m afstand bewaart (dag en nacht). Wij hebben i.v.m. corona bij (bijna) alle accommodaties ingesteld dat je sowieso niet met meer dan vier volwassenen kunt boeken. Alsnog is het belangrijk dat je er zelf op let dat je boeking toegestaan is volgens de maatregelen en dat hij dus coronaproof is. Ook als de maatregelen veranderen, ligt deze verantwoordelijkheid bij de gast.

Een Dome in Domecilië geboekt? Tot nu toe mogen ook deze boekingen gewoon doorgaan. We hebben momenteel maar twee domes in de verhuur. Er is een sanitairunit met één douche en wc bij Domecilië voor deze twee domes. Zorg dat je andere Dome-gebruikers in de buitenkeuken de ruimte geeft. 

Zoals overal geldt ook bij ons: houd 1,5m afstand (m.u.v. huishoudens en kinderen < 13 jaar). Voorkom groepsvorming (hoe leuk je buren ook zijn!). Was je handen; er zijn op meerdere plekken handpompjes met desinfecterend schuim te vinden. Draag een mondkapje in de openbare ruimte (zoals de receptie).
Word je tijdens je verblijf verkouden? Dat betekent zand op het kampvuur en huiswaarts navigeren! En vergeet niet om je te laten testen. En last but not least, kom niet naar BuitenLand als je corona verschijnselen hebt. 

Ook in Zandpol wordt de avondklok gehanteerd. Ga na 21.00 niet meer door onze poorten als je daar geen goede reden (en eigen verklaring) voor hebt.

Besluit je om niet te komen? Dan hanteren wij de annuleringsvoorwaarden vanuit Recron. Op je boeking zijn de Recronvoorwaarden van toepassing. Lees deze even door, dan weet je precies waar je aan toe bent! Als je toch onverhoopt wil annuleren, houd er dan rekening mee dat annuleren niet kosteloos is, hoe schrijnend je verhaal ook is. Mochten de maatregelen zo wijzigen dat wij je niet meer in onze accommodaties mogen ontvangen, dan nemen we uiteraard contact met je op. 

KAMPEREN
Kamperen op BuitenLand is in de winter niet mogelijk. Je kunt vanaf nu wel weer kampeerboekingen maken voor 2021 - je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je boeking coronaproof is. Moeten jullie annuleren wegens aangepaste maatregelen, klachten of quarantaine? Dan gelden de annuleringsvoorwaarden. Een goede verzekering is dus aan te raden (niet te boeken via ons). 

Wanneer de camping niet open mag, moet er vanuit ons geannuleerd worden. Dan ontvang je een mail met opties (omboeken, voucher, geld terug). Als de horeca niet open mag of als we niet mogen programmeren, is dit geen reden om vanuit ons te annuleren. Wanneer het sanitair dicht moet, wél. 

Tot op BuitenLand!