Corona nieuws

Laatste update 02-04

Vanwege de nieuw aangekondigde maatregelen van het kabinet hebben wij besloten om voor kamperen nog even gesloten te blijven tot 28 april. We blijven open voor accommodaties met eigen sanitair. Ook hebben we een beperkt aantal seizoensplekken beschikbaar voor mensen die over eigen sanitair beschikken.

Hoe we verder gaan na 28 april zullen we in de komende tijd met elkaar, en in nauw contact met de gemeente, bepalen. We gaan er natuurlijk alles aan doen om er toch een mooie BuitenLandzomer van te kunnen maken binnen de mogelijkheden die we hebben. 

De mensen die een kampeerplek geboekt hebben in de periode tot 28 april ontvangen allemaal deze week een mail van ons met informatie over het verloop van die boeking. 

We hopen dat BuitenLand voor iedereen die een accommodatie heeft geboekt de komende tijd een fijne plek kan zijn om weer even tot jezelf te komen in deze moeilijke en toch ook bijzondere tijd. We vragen wel om alleen deze kant op te komen als je je gezond en fit voelt: word je tijdens je verblijf verkouden dan vragen we je thuis uit te zieken.