Cacao

Het team van One Day Retreats Drenthe geeft al een aantal jaren een cacao ceremonie in combinatie met lekker dansen en vanaf nu ook de iets laagdrempeligere cacao morning flow.

 

Cacaoceremonie

Door de oude culturen werd cacao gezien als heilige plant die je hart opent. De cacao die we drinken
komt uit Peru en wordt gekweekt in biologische voedselbossen. De unieke smaak, ceremoniele geuren en klanken nemen ze je mee op reis. Ze maken er vooral een feestje van waarin jullie lekker gaan dansen op bekend en onbekende nummers van over heel de wereld. Cacao is een superfood die naast dat het lekker smaakt ook zeer gezond voor je is. We starten met basic ademhalingsoefening om te landen in ons lijf en gaan langzaam bewegen op de beat, met een spetterende afsluiter. We zien je graag!

Voorbereiding:
Voorafgaand licht eten een salade bijvoorbeeld en 2 uur van te voren geen koffie
Laagjeskleding aan doen om temperatuur te reguleren
Flesje water mee en eventueel lekker warm kleedje / kussentje

 

Cacao morning flow

Wil jij de ochtend beginnen met een heerlijke kop gezonde cacao in plaats van koffie?

Tijdens deze cacao ceremonie gaan we connectie maken met ons hart en door slow movement, ademhaling en aandacht maken we contact met ons lichaam. Laat de muziek je lijf wakker maken en start je dag met energie om je perfecte leven te manifesteren. De cacao is afkomstig van een tribe uit Guatamala, met de puurste intentie gecultiveerd en een echte superfood voor je lijf.

 

Vanaf 18 jaar!

Let op! De ceremonies gaan pas door als er minimaal 5 aanmeldingen zijn. Uiterlijk 24 uur van tevoren hoor je als deze wordt afgezegd.