Atelier BUITENsteBinnen

Atelier BuitensteBinnen 

Niets is leuker dan zelf dingen maken. Daarom is Anne (CamperNanny) speciaal voor alle creatieve makers dit jaar in Atelier BUITENsteBinnen neergestreken. In dit atelier maak je met de meest eenvoudige materialen de meest unieke dingen. Denk bijvoorbeeld aan macramé wandhangers, armbandjes en stoffen slingers... allemaal items die je echt kunt gebruiken en zo mooi zijn dat je ze op wil hangen of aan wil doen. We maken gebruik van mooie spullen uit de natuur en van spullen die je normaal gesproken weg zou gooien. Anne is echt een creatieve maker en expert in het makkelijk maken van dingen die er ingewikkeld uitzien.

Kan je nu al niet wachten om te beginnen? Droom dan alvast met ons mee over de talloze mogelijkheden: van macramé en dromenvangers tot armbandjes maken. Of vlaggenlijnen om je camper of tent mee te versieren. Ook kan je kiezen uit workshops tie-dye-en, happy stones, sokpoppen, mozaïeken en nog veel meer.

Nieuw dit jaar is het klooi-LAB, daar kunnen kinderen lekker zelf aanklooien met een ruim aanbod aan (dagelijks wisselend) materiaal. Zo is er de ene dag klei en de andere dag verf. Papier, lijm en allerlei materialen om iets moois mee te bouwen. Je kan ook zelf iets meenemen om te versieren of om mee te gaan bouwen. Denk aan eierdozen, melkpakken, flesjes… Kinderen mogen zelf de klooi-zooi pakken en ruimen ook zelf weer op.

Je vindt Atelier BUITENsteBinnen tegenover de speeltuin naast het restaurant.

Workshops zijn voor klein en groot en zijn hieronder te boeken! Zit een workshop vol? Er zijn altijd nog een paar last-minute plekjes. Loop hiervoor 5 minuten van tevoren even binnen.