Ademsessies

Duik de diepte in op 12 of 26 juli en 9, 16 of  23 augustus!

Een bewust verbonden ademsessie neemt je aan de hand de diepte in en schijnt licht op wat gezien mag worden. Een ademsessie is verhelderend, vitaliserend, ontgift en je leert jezelf nog beter kennen. Wat soms in een gesprek moeilijk gaat, lukt met deze ademtechniek vaak wel; Bewust verbonden ademen is een geweldige manier om heel snel en doelgericht bij je gevoel te komen, je gevoelens te doorvoelen en los te laten. Je kunt jezelf bevrijden van angsten, belemmeringen, negatieve overtuigingen en herinneringen uit het verleden. Daardoor ontstaat er weer ruimte in je hoofd en verdiep je de vriendschap met jezelf. 

Praktische informatie
De sessie duurt 2 à 2 ½ uur, waarvan je ongeveer een uur verbonden ademt op muziek terwijl je comfortabel op een zacht matras ligt met een kussen en deken. Je wordt begeleid door ervaren ademcoaches die ervoor zorgen dat je je ondersteund en gedragen voelt. De ademcoach helpt je de juiste flow te vinden en moedigt je zachtjes aan voluit te ademen en tegelijk helemaal te ontspannen. De manier van werken is heel zacht en liefdevol. Goed om te weten: neem een waterfles en warme sokken mee én trek makkelijk zittende kleding aan.

Er is een minimun van 4 personen om de sessie door te kunnen laten gaan. Als de sessie niet doorgaat krijg je op tijd bericht en je geld terug! Hieronder is je sessie te boeken!

Begeleiding en ontact
Je wordt begeleid door coaches die zijn opgeleid aan de Adem en Bewustzijn Academie. Er is 1 ademcoach voor iedere drie deelnemers aanwezig. 

Voor meer informatie over de ademsessies kun je mailen met Esther Reijn: esther@buitenland.com

Tip: We organiseren op BuitenLand ook Driedaagse Retraites met twee routes ademwerk en coaching of yin yoga!