Kamperen - veelgestelde vragen

Camping

Wanneer kunnen we boeken?

Ons kampeerseizoen duurt tot en met de herfstvakantie. Daarna ronden we het seizoen af en puffen we even uit. Met nieuwe energie gaan we dan alles klaarzetten voor volgend jaar. Rond januari nemen we weer boekingen aan voor het daaropvolgende seizoen. We kondigen via sociale media aan wanneer er weer geboekt kan worden!

Mag mijn auto op de camping?

De camping is autoluw. In- en uitladen vinden we geen probleem; je kunt dan een slagboomsleutel bij de receptie halen. De rest van de tijd moet je auto op de parkeerplaats. Die is vlakbij de ingang en receptie. In het hoogseizoen kan het gebeuren dat er niet genoeg plek is op de parkeerplaats en dat we toch auto’s op een aantal plekken toelaten. Dit is een uitzondering.

Campers en auto’s met daktenten mogen uiteraard wél op een kampeerplek staan.

Hoeveel ampère bieden de elektra-aansluitingen op de camping?

Kampeerplaatsen hebben 10 ampère stroom. Je hebt een campingstekker nodig (ook te koop in de receptie).

Mag mijn hond mee?

Huisdieren zijn welkom op Buitenland. Op het terrein moeten ze wel aan de lijn en uitlaten doe je het liefst buiten de camping en gewapend met poepzakjes! Goed om te weten dat honden niet zijn toegestaan bij het zwemmeer. Je kunt bij het boeken aanvinken dat de hond of kat mee komt!

Activiteiten

Wat voor activiteiten zijn er?

Wij organiseren in de drukke weekenden en in de zomervakantie dagelijks bijzondere, stoere en unieke activiteiten voor jong en oud. Verwacht bij ons geen kinderanimatie met berenpak. Om een idee te krijgen van wat we wel doen, kijk op onze pagina met activiteiten. Neem tijdens het laagseizoen lekker spelletjes, een goed boek en je zwemkleding mee om jezelf te vermaken.

In de herfst en winterperiode organiseren we geen vaste tijden en is BuitenLand een plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van de natuur. Er is genoeg te doen in de buurt en we geven je uiteraard graag tips!

Kan ik een activiteit organiseren?

We staan open voor leuke dingen! Je kunt contact opnemen met podium@buitenland.com.

Mogen we optreden op de camping?

Wij zijn dol op spontaan gitaargetokkel bij het kampvuur en zangsessies onder de douche. Wil je op ons podium optreden? Mail dan naar: podium@buitenland.com.