Onze droom begint hier

Op één van de mooiste plekjes van Drenthe gaan wij, vijf ondernemende vrienden, onze BuitenLand-droom de komende jaren vormgeven.

Camping BuitenLand ligt op een terrein van 9 hectare, vlak onder Nieuw-Amsterdam tussen een zwemmeertje en een bos. 

Een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is en waar zelfbouwers en architecten alle vrijheid krijgen om te bouwen aan hun ideale vakantiehuis. Stuk voor stuk unieke huisjes die, als ze klaar zijn, te huur worden aangeboden op deze website. 

Op zoek naar de rust

BuitenLand is een fijne plek waar je met de familie naartoe kan, maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.

De BuitenBar is het kloppende hart van de camping. Een plek die aanvoelt als een huiskamer en waar we de lekkerste veelal biologische en vegetarische gerechten uit de keuken toveren.  En ook voor de mensen die ’s avonds  nog even een drankje willen drinken is de BuitenBar de ideale plek!

Maar je kan ook in alle rust vuur maken bij je eigen tent en onder de sterrenhemel een biertje drinken.

BuitenLand blijft zich ontwikkelen: bijna dagelijks zie je de camping een stukje mooier worden. Mensen bouwen aan bijzondere accommodaties en elke maand zijn er nieuwe dingen te zien.