Filosofie

BuitenLand is een initiatief van vijf ondernemende vrienden. In 2017 troffen wij een overwoekerd kampeerterrein aan in Drenthe. Het terrein van 9 ha groot ligt verscholen tussen een bos van Staatsbosbeheer en een natuurlijk zwemmeertje. De droom waar wij aan bouwen is een plek die nooit af zal zijn en die constant in ontwikkeling is.

Inmiddels heeft Buitenland twee seizoenen gedraaid. Twee jaar van systeemplafonds verwijderen, coniferen kappen en rechte lijnen krom maken. BuitenLand is volop in ontwikkeling. De eerste accommodaties van zelfbouwers zijn inmiddels te huur via de website.

Dit jaar krijgt de programmering extra aandacht. Dat betekent geen festival maar een heel seizoen vol live muziek, onverwachte optredens en theater.

BuitenLand is een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is. Een plek waar je als familie naartoe kan maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.

We zitten boordevol plannen voor de komende jaren en dus bouwen we lekker door! Wil je meebouwen? Solliciteer dan op een van de vacatures. We hopen jullie te zien in seizoen 3!