Filosofie

BuitenLand is een initiatief van vijf ondernemende vrienden. In 2017 troffen wij een overwoekerd kampeerterrein aan in Drenthe. Het terrein van 9 ha groot ligt verscholen tussen een bos van Staatsbosbeheer en een natuurlijk zwemmeertje. De droom waar wij aan bouwen is een plek die nooit af zal zijn en die constant in ontwikkeling is.

Inmiddels heeft Buitenland vijf seizoenen gedraaid. Vijf jaar van systeemplafonds verwijderen, coniferen kappen en rechte lijnen krom maken. BuitenLand is volop in ontwikkeling.

BuitenLand is een kleurrijke en eigenzinnige camping waar iedereen welkom is. Een plek waar je als familie naartoe kan maar ook prima alleen. Bijvoorbeeld als je een paar dagen rust zoekt om te werken, te schrijven of als je gewoon even de stad wil ontvluchten.

We zitten boordevol plannen voor de komende jaren en dus bouwen we lekker door! Wil je meebouwen? In het voorjaar komen er weer nieuwe vacatures op de website. 

Vanaf januari zijn de kampeerplekken voor het komende kampeerseizoen weer te boeken. Eigenaren van de accommodaties bepalen zelf wanneer zij hun huisje open zetten voor verhuur, check de zoek en boek om te zien wat er beschikbaar is.