Ukelele Workshop 21 & 23 Augustus

Yes! Back by popular demand! Deze vakantie leer je ukelele spelen op Camping Buitenland.  In deze workshop leer je de basis op de uke en binnen twee uur spelen we met elkaar een leuk nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. Daarna heb je nog een half uur om zelf te spelen en vragen te stellen.

Je hoeft je niet voor te bereiden, je hoeft nog helemaal niks te kunnen en je hoeft ook geen ukelele mee te nemen. Daar zorgen wij voor en we helpen je van het allerbeginste op weg zodat je na twee uur de basis van de uke beheerst, een nummer speelt en zelf verder kunt oefenen als je dat zou willen (en dat wil je! ;-))

We zitten op Camping Buitenland in Nieuw-Amsterdam. Ben je na afloop uked, en die kans is groot, dan kun je bij ons ook een uke aanschaffen.

Wanneer: Woensdag 21 Aug om 10:00-12:30 (kleine pauze tussendoor)

               Vrijdag 23 Aug om 10:30-13:00 (kleine pauze tussendoor)

Waar: Camping Buitenland, Stieltjeskanaal 14, 7764,AJ, Nieuw-Amsterdam www.buitenland.com

Camping Buitenland is bereikbaar per OV. Vanaf station Zwolle kan je met de sneltrein in 45 minuten naar station Nieuw-Amsterdam, 3 km van de camping. Buitenland is natuurlijk ook bereikbaar met eigen vervoer. De camping ligt op zo’n 8 min. van afslag 5 (Schoonebeek) op de A37

Prijs: € 35,- p.p. (drankjes bestel je zelf bij de bar)

Klik hier voor 21 Augustus 

Klik hier voor 23 Augustus

Wie: Ammy geeft deze workshop

Kinderen vanaf 12 jaar welkom, onder begeleiding deelnemende volwassene.

Mail ons gerust op info@uked.nl als je vragen hebt, die beantwoorden we graag.