Ukelele Workshop

Basis workshop leer ukelele spelen

Deze workshop wordt gegeven door Uked op Camping BuitenLand en kost 35 euro. Schrijf je hier vast in en verzeker je van een plek! 

"In onze workshops leren we iedereen de basis van de ukelele. Binnen twee uur spelen we met elkaar een (leuk) nummer, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden. We leren je stap voor stap de basis daarna kun je zelf verder leren met online filmpjes, zonder dat je ooit echt op les hoeft.

Elke maand geven we een workshop voor beginners op toffe en inspirerende plekken zoals Bergen NH, BijStorm in Amsterdam, in de Vechtclub XL in Utrecht, Tijn Akersloot in Zandvoort. En in het voorjaar in Scheveningen bij Aloha, Rotterdam Uit je eigen stad. In de zomer op Bakkum, camping de Lievelinge en Camping BuitenLand.

Tijdens de workshop speel je op de mooiste ukeleles en kun je afwisselen tussen een sopraan, concert of tenor ukelele om uit te vinden wat je het lekkerst vindt spelen. Na afloop is de kans groot dat je je uke niet meer wil loslaten en daar hebben we rekening mee gehouden. We hebben een pin apparaat en verkopen ook tassen, tuners, boho bandjes en plectra."