SPA LA BuitenLand 9-16 september 2022


BOEK NU THUIS ALVAST JOUW FAVORIETE SESSIES EN HET AANSCHUIFDINER!

Het programma van onze jaarlijkse Spa La BuitenLand staat live! De week van vrijdag 9 t/m 16 september staat volledig in het teken van pure wellness voor jouw mind en body. En er is Spa La NIEUWS:

  • Online Activiteiten boeken

Pak een stoel, een drankje en stel thuis alvast jouw persoonlijke programma samen.

  • Spa La Food Aanschuifdiner

Geen gedoe met potten en pannen bij je tent maar lekker aanschuiven en je ervaringen van de dag uitwisselen in een ongedwongen sfeer. De keuken serveert dagelijks een gezond en vegetarisch diner aan lange tafels.

SPA LA PROGRAMMA

Kom je een dag, weekend, midweek of een hele week... BuitenLand wordt een week omgetoverd tot een oase van ontspanning en inspiratie. De Spa La activiteiten zijn voor volwassenen. Alleen in het weekend zijn er een aantal kinderactiviteiten en activiteiten die de verbinding tussen ouder en kind stimuleren. Bekijk hieronder het aanbod en boek! Vergeet niet af en toe even terug te komen naar deze website, want er komen nog leuke sessies bij.

En uiteraard is er ook... muziek!

SPA LA MUZIEK

ZATERDAG 10 SEPTEMBER: Lucas and band

LUCAS schrijft over de menselijke noodzaak en zoektocht naar affectie, vertaald in androgyne, innovatieve klanken als po√ętische dreampop. Met eerlijkheid en kwetsbaarheid probeert hij een utopia van sociale inclusiviteit te cre√ęren. Invloeden als MEROL, Spinvis, Annie M.G. Schmidt, maar ook acts als Robyn, Sufjan Stevens en Christine & The Queens zijn terug te horen en zorgen voor actuele Nederlandstalige muzieksprookjes. Meer info? www.lucasmuziek.com

MAANDAG 12 SEPTEMBER: Sietske en Eran

Sietske:¬†‚ÄúRoscam Abbing is van een ontwapenende frisheid en volkomen ongeveinsd‚ÄĚ -¬†Jan Jasper Tamboer, Jazzenzo magazine.¬†Eran:¬†"Een inspirerende en originele stem op het instrument!‚ÄĚ - Gilad Hekselman, Gitarist Isra√ęl.¬†Meer info? www.sietskemusic.com en www.eranhareven.com

DE SPA LA ACTIVITEITEN

Download het blokkenschema - Download het massagerooster - Download de plattegrond

Ps. Boek ook alvast een plekje op de camping!

Boek kampeerplek  -   Boek solo kampeerplek   -     Boek accommodatie     -     Boek ingerichte belltent