Schrijfretraite met Anke Kranendonk

Een paar dagen helemaal voor jezelf, rondslenteren, schrijven, wandelen... Anke schrijft op haar website over haar cursussen: "Of het nu een roman betreft, een tekst voor het web, blog, of zakelijke schrijven: de kunst is om tot de kern van je boodschap te komen. Ik kan je helpen om díe vorm en toon te vinden waardoor je het hart van de lezer raakt. Inmiddels kun je me een door de wol geverfde trainer/schrijfcoach noemen: ik geef onder andere les op: De SchrijversacademieDe Schrijversvakschool en Script Plus (Verbonden aan het taleninstituut van de VU). Daarnaast begeleid ik individueel schrijvers in spe."

De kosten voor de schrijfcursus zijn 80 euro. Inschrijven voor de retraite kan door een mailtje te sturen aan Anke info@ankekranendonk.nl of Camping BuitenLand post@buitenland.com. We denken graag met je mee over een geschikte accommodatie of eventueel het delen van een accommodatie maar je kan natuurlijk ook gewoon een kampeerplek boeken. Kijk hieronder wat er allemaal op het programma staat!

Op zondag 26 mei om 10.00 is er een openbare schrijfles. Zowel de deelnemers van de workshop áls onze campinggasten kunnen daar dus aan mee doen! De les begint met een wandeling op en rond de camping, waarbij de zintuigen aan het werk gezet worden. Na afloop zal Anke de deelnemers helpen om hun ervaringen op papier te zetten. Wie dat leuk vindt, kan 's avonds bij het kampvuur zijn verhaal voorlezen. 

PS: Flow Magazine heeft dit weekend ook in haar activiteiten opgenomen!: https://www.flowmagazine.nl/doen/creatieve-workshops/ga-op-schrijfretraite-met-auteur-anke-kranendonk.html