Muziek op BuitenLand!

Meer info vind je op onze sociale media. 

Zaterdag 30 juni: Ruud Fieten
Ruud Fieten zoekt met zijn filosofische folk uit hoeveel ruimte er bestaat tussen Townes van Zandt en CSNY. De liedjes zijn soms klein en tekst-georiënteerd, soms juist luid en energiek, maar worden altijd rauw en vol overtuiging gebracht met een loepzuivere stem en inventief gitaarspel.

Zaterdag 7 juli: Cartoon Violence
De band Cartoon Violence omschrijft zichzelf als een extreem pakkende mix tussen ska, pop en indie. Hun muziek doet denken aan brit pop bands als The Kinks, Madness, Squeeze, The Hotknives & Parklife-era Blur. Gegarandeerd een goede avond dus. 

 

21 juli: Matiu (Nieuw-Zeeland)
All the way from New-Zealand komt Matiu bij ons optreden. Matiu "The Hook" Te Huki staat aan de andere kant van de oceaan bekend als een zanger met een geweldige stem en een goede energie. Hij weet deze energie zo goed over te brengen, het is bijna magisch.

De avond wordt in de bar afgesloten door DJ Olly de Jeu, die ook op ons Grote BuitenLand feest iedereen aan het dansen kreeg!
Op zondag 22 juli geeft Matiu ook nog een Engelstalige workshop muziek maken en story-telling voor kinderen.

Zaterdag 11 augustus:

Het Amersfoortse Three Little Clouds is dé hotste band van Midden-Nederland. Het zestal verovert in rap tempo de harten van opstandige tienermeisjes, hun vriendjes én hun moeders. En op 11 augustus veroveren ze BuitenLand!

Sinds 1 februari 2016 heeft de band een eigen huis op een Amersfoorts industrieterrein en wordt er non-stop aan hun party funk gewerkt. Trek je dansschoenen aan, je shirt uit en funk it up!