Het grote BuitenLand Eindfeest!

Van 24 t/m 26 september zullen we het kampeerseizoen afsluiten met een knallend Eindfeest BTNLND. We hebben een toffe programmering in elkaar gezet. Het hele weekend is er live muziek, silent disco, markt en gezelligheid en ‘s avonds gaan we langer door dan je van ons gewend bent. Zaterdag is er vanaf ca. 16.00 tot 23.00 live muziek op het podium. Ook kan je lekker swingen op de Silent Disco! Dus pak ook je oordoppen in! ;-) Op zondag zorgen we natuurlijk voor recovery breakfast maar dan zijn er geen bands meer. Verder zorgen we voor foodtrucks en lekker eten! Omdat dit weekend de programmering uitgebreider is dan normaal, werken we met ticketverkoop.

Kom je naar BuitenLand voor het Eindfeest? Zorg dan dat je een geldig testbewijs in de Corona Check-app kunt laten zien bij incheck en dat je in het bezit bent van een ticket. Ticketverkoop geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. Tickets kosten 50 euro per persoon. Tickets worden automatisch aan je kampeerboeking, huisjesboeking of Belltentboeking toegevoegd. Het is niet mogelijk om een boeking te maken zonder ticket. Of alleen een ticket voor het Eindfeest te kopen, zonder dat je een boeking hebt. Er zijn zoals altijd geen eigen speakers toegestaan op camping of in de omgeving van de camping.

Jouw voorPRET begint hier... De eerste grote namen zijn bekend Sophie Straat - Het Gezelschap & Brass Rave Unit
Rest van de programmering To Be Continued 


Sophie Straat

De Nederlandse volkszangeres Sophie Straat groeide eind jaren 90 op in de voormalige, maar inmiddels gegentrificeerde volksbuurt de Pijp. Tegenwoordig schrijft Straat, samen met haar compagnon Wieger, over de effecten van gentrificatie in Amsterdam. In haar liederen krijg je een kijkje in de levens van de groene bakfiets eigenaar, de Zuidas werker en het net naar Amsterdam Noord verhuisde kind. Naast haar rol als vertolker van het levenslied, is Straat kunstenaar en maakt zij sociaal geëngageerd werk. Bekend van o.a. ''Tweede Kamer'' (in samenwerking met Goldband) & ''Voor Ajax''
https://www.sophiestraat.com/

 

Brass Rave Unit

Van de metro van New York tot Glastonbury, tot zweterige afterparty’s in de spelonkachtige clubs van Amsterdam, het in Amsterdam geboren en getogen trio Brass Rave Unit speelt een mix van dansbare ritmes en covers waarbij het lastig zal zijn om te blijven stil zitten. Brass Rave Unit verenigt, shakes en brult. Het is bedoeld om de mensen in extase te brengen. Het is muzikale broederschap die verwachtingen uitdaagt en tart. Het rust nooit en het verschijnt wanneer het het meest nodig is. Nooit te laat, nooit te vroeg. 
https://www.instagram.com/brassraveunit/

 

 
 Het Gezelschap

Het Gezelschap is Jordy Dijkshoorn (De Likt), Diggy Rast (Brandwerk) en Juno Rissema (officiële Nachtburgemeester Dordrecht), die spitten op de beats van Deon Custom en Stam des Bouvrie. Hoewel de groep nog maar een jaar muziek maakt samen, verspreidt hun livereputatie zich als een prairiebrand. Geen tijd om te snoozen! 

 

Max Poolman

Max Poolman is een Amsterdamse singer-songwriter die Americana maakt met Folk, Country en Southern Rock invloeden. Geïnspireerd door artiesten zoals Bruce Springsteen, Ryan Bingham en Ryan Adams sleept Max Poolman je tijdens zijn live optredens mee met zijn rauwe stem en intieme, persoonlijke liedjes vol folklore.
Photo by: @bysiliquini
https://www.instagram.com/maxpoolmanmusic/

 

 

 

Boek hieronder direct een plek:

KAMPEERPLEK MET TICKET  BELLTENT MET TICKET 

 

 

Tot op BuitenLand!