SOLO kampeerplek 5x10m

Let op: de plekken op het soloveld kunnen nog niet geboekt worden voor 2022!  Deze zullen rond januari open gezet worden. Mail ons als je een seintje wilt krijgen óf houd de sociale media in de gaten. 

Ongedwongen alleen op vakantie

In je eentje kamperen? Boek nu je plek op het SOLO veld en je weet zeker dat je niet tussen de gezinnen in staat maar een eigen veld hebt met mensen die net als jij er even alleen tussenuit willen. In het midden is een vuurplek en picknicktafels waar je elkaar ontmoet. 

BuitenLand is de plek om even alleen te zijn zonder eenzaam te zijn. Mensen staan open voor contact maar je terugtrekken in een hoekje van het terras is ook prima. Breng jezelf mee en voel de ruimte om te zijn wie je bent!

 

Het grote BuitenLand Eindfeest vindt plaats in het weekend van 24/25/26 september! Tickets worden bij boeken automatisch toegevoegd.

Praktisch
Deze plek is 5x10m en heeft 5 amp stroom. Hij is dus geschikt voor een kleine tent max 3x6m of een mini busje of caravannetje. Kom je met een grote camper of tent dan boek je hier een grote plek van 10x10 met 10 amp stroom. 

Een SOLO-plek is bedoeld voor één persoon met één kampeermiddel. 

Prijzen en beschikbaarheid