SOLO kampeerplek

Ongedwongen alleen op vakantie

Lekker in je eentje kamperen? Boek nu je plek op het SOLOveld en je weet zeker dat je niet tussen de gezinnen in staat maar op een veld hebt met mensen die er net als jij even alleen tussenuit willen. We hebben een heerlijk, rustig veld voor sologangers. Hier zijn meerdere plekjes gecreërd waar je elkaar gemakkelijk kunt ontmoeten (als je dat wilt), zoals een kampvuurplek, picknicktafels met lampjes en een hang(mat)plek! 

BuitenLand is de plek om even alleen te zijn zonder eenzaam te zijn. Mensen staan open voor contact maar je terugtrekken in een hoekje van het terras is ook prima. Breng jezelf mee en voel de ruimte om te zijn wie je bent!

Praktisch
Er zijn acht soloplekken. Kom lekker met je tent, caravan of kampeerbusje! Tijdens het boeken klik je het plekje dat jij wilt aan op de plattegrond.
Is je kampeermiddel langer dan 6 meter? Overleg dan even met de receptie welke plek je het beste kunt kiezen.
Alle plekken zijn voorzien van stroom en een elektrameter (verbruik je meer dan de basisstroom? Dan brengen we 0,40 ct/kwh in rekening). 

Tarief
18,- in het laagseizoen / 25,- in het hoogseizoen

Retreat
Er zullen dit seizoen twee retreats plaatsvinden. Het soloveld kan in die midweken alleen geboekt worden in combinatie met het retreat! 
Data retreats:
13 tm 17 juni
20 tm 24 juni

LET OP: Een SOLOplek is bedoeld voor één persoon met één kampeermiddel. 

Prijzen en beschikbaarheid