Woody

Woody is ons houten huisje met zijn speelse veranda omringd door groene weelde. We hebben de basis van een blokhut die ooit dienst deed als vioolles-locatie omgebouwd tot een knus en kleurrijk vakantiehuisje. Tijdens het bouwproces lieten we ons inspireren door alles wat er op ons pad kwam. 

Bij Woody geniet je van de zon totdat die ondergaat. De stretchtent die aan het huisje vastzit, biedt schaduw als de zon schijnt. En als het regent kun je lekker buiten blijven zitten. Chillen kun je ook in een van onze hangmatten, die je tussen de bomen vastklikt. Woody heeft een hoog, schuin dak, met een steile trap naar een vide waarin (eventueel) 2 kinderen kunnen slapen of chillen, met uitzicht op het veldje.

Indeling
Woody heeft één slaapkamer met opgemaakt tweepersoonsbed (160x200m), deze zit naast het sfeervolle badkamertje met vloerverwarming.
Bovenin de vide zijn ook twee slaapplekken (2x 80X200m), alleen geschikt vanaf ca. 8 jaar. Let op: de vide is een kleine lage ruimte, dus vooral geschikt voor avontuurlijke kinderen. Hiervoor kun je extra bedlinnen bijboeken. Deze bedden maak je zelf op en haal je ook zelf weer af.

Een campingbedje past eventueel in het woongedeelte. 

Koude nachten?
Er is geen houtkachel aanwezig, maar wel een elektrisch kacheltje die je aan kunt zetten tijdens frisse nachten. 

Fikkie stoken?
Zakjes hout voor een kampvuurtje zijn te koop bij de receptie. Zelf meenemen mag natuurlijk ook. Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.

  • 4 personen (max. 2 volwassenen)
  • 2 slaapkamers

Voorzieningen

Binnen

Badkamer met wc en douche

Opgemaakte tweepersoonsbed

Handdoeken (2 p.p.)

Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)

Twee slaapplekken op vide, zelf opmaken 

Koelkast met vriesvak

3-pits gasstel

Borden, bestek en pannen

Fluitketel

Filterkoffiezetapparaat

Bordspellen en buitenspellen

Buiten

3 hangmatten

2 canvas ligbedden voor buiten

Houten verandabank

Picknicktafel

Vuurschaal 

Barbecue

Elektrisch kacheltje

*Geen huisdieren* 

 

Indeling

Woody wordt op dit moment verbouwd.

Prijzen en beschikbaarheid