Woody 2 volw 2 kind

Woody is ons houten huisje met zijn speelse veranda omringd door groene weelde. We hebben de basis van een blokhut die ooit dienst deed als vioolles-locatie omgebouwd tot een knus en kleurrijk vakantiehuisje. Tijdens het bouwproces lieten we ons inspireren door alles wat er op ons pad kwam. 

Bij Woody geniet je van de zon totdat die ondergaat. De stretchtent die aan het huisje vastzit, biedt schaduw als de zon schijnt. En als het regent kun je lekker buiten blijven zitten. Chillen kun je ook in een van onze hangmatten, die je tussen de bomen vastklikt. Woody heeft een hoog, schuin dak, met een steile trap naar een vide waarin (eventueel) 2 kinderen kunnen slapen of chillen, met uitzicht op het veldje.

Indeling
Woody heeft één slaapkamer met opgemaakt tweepersoonsbed (160x200m), deze zit naast het sfeervolle badkamertje met vloerverwarming.
Bovenin de vide zijn ook twee slaapplekken (2x 80X200m), alleen geschikt vanaf ca. 8 jaar. Let op: de vide is een kleine lage ruimte, dus vooral geschikt voor avontuurlijke kinderen. Hiervoor kun je extra bedlinnen bijboeken. Deze bedden maak je zelf op en haal je ook zelf weer af.

Een campingbedje past eventueel in het woongedeelte. 

Koude nachten?
Er is geen houtkachel aanwezig, maar wel een elektrisch kacheltje die je aan kunt zetten tijdens frisse nachten. 

Fikkie stoken?
Zakjes hout voor een kampvuurtje zijn te koop bij de receptie. Zelf meenemen mag natuurlijk ook. Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.

Voorzieningen
Badkamer met wc en douche
Opgemaakte tweepersoonsbed
Twee slaapplekken op vide, zelf opmaken 
Koelkast met vriesvak
3-pits gasstel
Borden, bestek en pannen
Fluitketel
Filterkoffiezetapparaat
Bordspellen en buitenspellen
3 hangmatten
2 canvas ligbedden voor buiten
Houten verandabank
Picknicktafel
Vuurschaal 
Barbecue
Elektrisch kacheltje
*Geen huisdieren*

 

Verblijfskosten per 01-07-2021

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

   425

350

Midweek

550

450

Week 

  850

650

Prijzen en beschikbaarheid