Bell tent "met je voeten in het zand" 4 personen

Kamperen met je voeten in het zand.

Vanaf 21 mei zijn er 30 nieuwe Bell tenten mét eigen sanitair te huur op de accommodatie velden! Check hier details en beschikbaarheid! 

De Belltenten zoals hieronder beschreven zijn ook van een prive WC voorzien en kunnen zo lang de toiletgebouwen gesloten zijn douchen in de nieuwe buitendouche area... Lees verder en bekijk de kalender hieronder voor de beschikbaarheid.

Er staan op BuitenLand drie opgezette canvas Bell tenten met een diameter van 6 meter, ieder op een eigen plek in het zand. Ingericht met 4 eenpersoons bedden die je naar eigen inzicht los of tegen elkaar aan kan schuiven. De tenten zijn voorzien van een houten vloer en een aantal basis voorzieningen zoals een waterkoker en een vuurschaal.

Eventueel is er genoeg ruimte om een baby bedje bij te plaatsen of een extra slaapmatje mee te nemen. Je mag op die manier de tent met maximaal 6 personen boeken maar er zijn standaard 4 slaapplaatsen. Een brave hond die niet op de bedden ligt is welkom.

Kom je in je eentje in een midweek in het voor- of naseizoen? Dan krijg je 40 euro korting en een heerlijk rustige camping.

Een viervoeter die niet op de bedden springt, is welkom. Je kunt je hond tijdens het boeken bijboeken. 

Zelf meenemen
Alle kook- en eetbenodigdheden, bedlinnen, handdoeken, dekbedden/kussens én een goed boek.

Sanitair
Zo lang de sanitair gebouwen gesloten zijn (tot 1 juli), worden deze drie Bell tenten voorzien van een privé toiletcabine en wordt er een douchevoorziening gerealiseerd naast het toiletgebouw. Per 1 juli maak je weer gebruik van de douches in het toiletgebouw, de privé toiletcabine blijft wel aanwezig bij je tent. 

Verblijfskosten

 Hoogseizoen

 Laagseizoen

Weekend

350

250 

Midweek

250

200 

Week 

550

400 

Voorzieningen

Binnen

4 eenpersoons bedden 

Koelkast

Waterkoker

Cafetiere

Een lamp

Stopcontact

Veger en blik

Prullenbak

 

Buiten

Tafel & 2 bierbanken

2 vlinderstoelen

Schaduw/regen doek

Wastafel met koud water

Vuurschaal

Driepoot

Dutch Oven (gietijzeren kampvuurpan)

 

Prijzen en beschikbaarheid