FreeDome 4-5 personen

Welkom in onze FreeDome! Laat het ronde dak en de natuur om je heen je ontspannen! Op een steenworp afstand van de gezelligheid van de BuitenBar, het zwembad en de leuke mensen op de camping. Aan de andere kant kruip je lekker in een hangmat tussen de bomen en luister je naar het fluiten van de vogels en de rust. Bij warm weer is de bosrand een heerlijke koele plek. De FreeDome ligt aan een veldje waar je kan voetballen, volleyballen en ping pongen. De BuitenBar is dichtbij. Handig voor als de kinderen gaan slapen, maar papa en mama nog even een drankje bij de BuitenBar willen doen. Of andersom ;-) 

Ontbijten in de ochtendzon op de veranda is helemaal genieten. Daarna wandel je zo de bossen in. Of je komt 's avonds rozig thuis van een dagje bij het meertje, en kruipt na de BBQ bij het kampvuur met marshmellows. Buiten kun je op het terras zitten, maar ook in het gras achter de Dome, lekker een beetje uit het zicht. Voor een onvergetelijke ervaring stook je het vuurtje op en verwarm je het hemelbad!

Indeling
De FreeDome is één grote ruimte, een halve bal met een doorsnee van 8 meter. Binnen op de vide is een opgemaakt één & tweepersoonsbed aanwezig, waar drie personen kunnen slapen. De FreeDome heeft eigen sanitair (badkamer met douche en toilet) en een keukentje. Buiten koken kan ook: een BBQ en skottelbraai zijn aanwezig. Als je het koud hebt, doe dan gerust de pelletkachel aan. Een bank en tafel met stoelen maakt het helemaal af tot een knusse ruimte.
Naast de FreeDome staat de ’Escape Pod’, waarin je je kan terugtrekken en waar ook een tweepersoonsbed aanwezig is. Het is een heerlijk eigen domein voor wat oudere kinderen. Let op! De Mini Pod is alleen te verwarmen met een infrarood verwarmingspaneel en kan fris zijn in het voor- en naseizoen. Setjes bedlinnen voor het tweepersoonsbed in de Escape Pod kan je optioneel bijboeken. 

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter. 

Goed om te weten...
* Als de zon op de Freedome staat, kan het boven in de dome vrij heet worden. Een ventilator is aanwezig.
* Campingbedje is bijboekbaar en past op de vide of in het woongedeelte van de grote dome.
* De slaapvide in de Freedome is door de lage balustrade en steile trap minder geschikt voor de kleintjes.
* Een blije viervoeter, die niet op de bedden ligt is welkom.

ENJOY!!!

 

Voorzieningen

FreeDome (Grote dome)

Vide met opgemaakt tweepersoonsbed 

& één persoonsbed

Keukenset (handdoek, theedoek, vaatdoek)

Tafel met 6 stoelen en 2 bankjes

Ventilator

Pelletkachel (pellets aanwezig) 

Blokkendoos, schaakspel, (kaart)spellen

Keuken:

Koelkast (met vriesvak)

Combi-oven & inductie kookplaat

waterkoker & staafmixer

French press koffiezetter

Borden, bestek, pannen

 

Escape Pod (mini dome)

geschikt voor wat oudere kinderen

2 persoonsbed

Bedlinnen is bijboekbaar

Infraroodverwarmingspaneel

 

Buiten

Kampvuurplek

(houtgestookt) buitenbad onder heldere hemel

Skottelbraai & Weber Barbecue

Twee hangmatten

Tennisrackets, jeu de boules

Moestuin, met plantjes die bij droog weer graag water lusten

Pellets voor pelletkachel 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid