FreeDome 1-7 personen

Voor losse huishoudens geldt de 1,5 m. afstand ook binnen je accommodatie (dag en nacht), houd hier rekening mee tijdens het boeken. Lees voor je boekt onze meest recente corona-update en zorg dat je samenstelling coronaproof is. Je bent hier als gast zelf verantwoordelijk voor.

Welkom in onze FreeDome! Laat het ronde dak en de natuur om je heen je ontspannen! Op een steenworp afstand van de gezelligheid van de BuitenBar, het zwembad en de leuke mensen op de camping. Aan de andere kant kruip je lekker in een hangmat tussen de bomen en luister je naar het fluiten van de vogels en de rust. Bij warm weer is de bosrand een heerlijke koele plek. De FreeDome ligt aan een veldje waar je kan voetballen, volleyballen en ping pongen. De BuitenBar is dichtbij. Handig voor als de kinderen gaan slapen, maar papa en mama nog even een drankje bij de BuitenBar willen doen. Of andersom ;-) 

Ontbijten in de ochtendzon op de veranda is helemaal genieten. Daarna wandel je zo de bossen in. Of je komt 's avonds rozig thuis van een dagje bij het meertje, en kruipt na de BBQ bij het kampvuur met marshmellows. Buiten kun je op het terras zitten, maar ook in het gras achter de Dome, lekker een beetje uit het zicht. Voor een onvergetelijke ervaring stook je het vuurtje op en verwarm je het hemelbad!

De FreeDome is één grote ruimte, een halve bal met een doorsnee van 8 meter. Binnen is een vide met een opgemaakt één & tweepersoonsbed aanwezig. Er is een extra matras aanwezig, zodat je ook met 4 personen op de vide kan slapen. Bedlinnen kun je bijboeken. De FreeDome heeft eigen sanitair (badkamer met douche en toilet) en een keukentje. Buiten koken kan ook: een BBQ en skottelbraai zijn aanwezig. Als je het koud hebt, doe dan gerust de pellet kachel aan. Een bank en tafel met stoelen maakt het helemaal af tot een knusse ruimte.

Naast de FreeDome staat de ’Escape Pod’, waarin je je kan terugtrekken en waar ook 3 extra slaapplaatsen zijn. Het is een heerlijk eigen domein voor wat oudere kinderen. Let op! De Mini Pod is alleen te verwarmen met elektrische kachel en kan fris zijn in het voor- en naseizoen.  

Kampvuur
Hout voor kampvuurtjes is niet inclusief. Hiervoor kun je hout kopen bij de receptie (zelf meenemen mag natuurlijk ook). Sprokkelen in het bos mag niet van de boswachter.  

Goed om te weten...
* Als de zon op de dome staat, kan het boven in de dome vrij heet worden.
's Avonds koelt het meestal lekker af. Een ventilator is aanwezig.
* Campingbedje is bijboekbaar en past op de vide of in het woongedeelte van de grote dome.
* Een blije viervoeter, die niet op de bedden ligt is welkom.

ENJOY!!!

Verblijfskosten per 01-01-2019

 

Hoogseizoen

Laagseizoen

Weekend

500

400

Midweek

550

400

Week 

900

700

 

Voorzieningen

FreeDome (Grote dome)

Vide met opgemaakt tweepersoonsbed 

& één persoonsbed

(Voor het vierde bed is bedlinnen bijboekbaar)

Tafel met 6 stoelen en meerdere bankjes

Ventilator

Pelletkachel (pellets aanwezig) 

Blokkendoos, schaakspel, kaartspellen

Keuken:

Koelkast (met vriesvak)

Combi-oven & inductie kookplaat

waterkoker & staafmixer

French press koffiezetter

Borden, bestek, pannen

 

Escape Pod (mini dome)

geschikt voor wat oudere kinderen

3 slaapplaatsen in ingebouwd bed

Onder: tweepersoonsbed

Boven: eenpersoonsbed (toegang via klimgrepentrapje)

Bedlinnen is bijboekbaar

Geen verwarming

 

Buiten

Kampvuurplek & bosplek

(houtgestookt) buitenbad onder heldere hemel

Skottelbraai & Weber Barbecue

Twee hangmatten

Fiets, tennisrackets, jeu de boules

Moestuin, met plantjes die bij droog weer graag water lusten

Pellets voor pelletkachel 

 

 

Prijzen en beschikbaarheid